Retete Noi

Frigarui de creveti

Frigarui de creveti

Publicata luni, 19 ianuarie 2015, 11:42
Timp de gatire: 65 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol se toarna uleiul de masline, se stoarce sucul de lamaie, se adauga usturoiul pisat, cam 3 catei, piper si sare. In acest dressing se vor marina crevetii, timp de aproape o ora, apoi se vor... (mai mult)

Citeste
Frigarui de porc

Frigarui de porc

Publicata luni, 19 ianuarie 2015, 11:39
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Carnea se taie in cuburi de marimi egale, ciupercile se spala bine si se scurg de apa, iar ardeiul se taie fasii mai groase. Carnea se pune intr-un castron si se condimenteaza cu sare, piper, boia si ... (mai mult)

Citeste
Cornulete cu unt

Cornulete cu unt

Publicata miercuri, 14 ianuarie 2015, 11:51
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Mai intai se mixeaza untul impreuna cu zaharul si ouale, se adauga zaharul vanilat, un praf de sare si smantana. Toate acestea se amesteca bine, la final fiind adaugata faina ce va fi incorporata ... (mai mult)

Citeste
Cornulete cu vanilie

Cornulete cu vanilie

Publicata miercuri, 14 ianuarie 2015, 11:44
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Se mixeaza untul impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga ouale, vanilia si alunele si se amesteca in continuare. La final se presara faina, amestecand bine, apoi framantand, cand ... (mai mult)

Citeste
Saleuri cu untura

Saleuri cu untura

Publicata miercuri, 14 ianuarie 2015, 11:39
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol se pune untura impreuna cu o lingurita de sare si se mixeaza pana ce incepe sa devina o pasta fina. Peste untura se pun ouale, branza rasa si laptele in care s-a dizolvat dorjdia. Toate ... (mai mult)

Citeste
Saleuri fragede

Saleuri fragede

Publicata miercuri, 14 ianuarie 2015, 11:36
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Usor

Intr-un vs mai incapator se pun untul, smantana, cascavalul ras, galbenusurile, untura si sarea. Se amesteca bine, pana ce rezulta o compozitie cremoasa. Drojdia se dizolva in lapte, apoi se toarna ... (mai mult)

Citeste
Supa de linte rosie

Supa de linte rosie

Publicata duminica, 21 decembrie 2014, 15:49
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Legumele se curata, se spala si se toaca in cubulete mici, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie se toarna cam 2 linguri de ulei, iar cand se incinge se pun legumele si se innabusesc putin. Cand ... (mai mult)

Citeste
Chiftelute cu susan

Chiftelute cu susan

Publicata duminica, 21 decembrie 2014, 15:45
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Carnea de pui se da prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu susanul. Cartofii si ceapa se dau pe razatoare, iar patrunjelul se toaca marunt si se adauga toate peste carnea de pui. La final se ... (mai mult)

Citeste
Parjoale cu sos

Parjoale cu sos

Publicata duminica, 21 decembrie 2014, 15:40
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Pentru parjoale se pune carnea tocata intr-un vas, iar peste ea se adauga cartofii rasi si cepele date pe razaroare, patrunjelul verde si ardeiul tocate fin, boia, sare si piper, iar la final cele 2 ... (mai mult)

Citeste
Chec aperitiv cu sunca si cascaval

Chec aperitiv cu sunca si cascaval

Publicata duminica, 21 decembrie 2014, 15:39
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Mai intai se pun cele 5 oua intr-un bol, impreuna cu smantana si se mixeaza timp de 2 minute. Peste ele se presara faina si cascavalul ras, ardeiul tocat cubulete mici, piperul si boabele de mustar ... (mai mult)

Citeste
Crema de ciocolata pentru tort

Crema de ciocolata pentru tort

Publicata duminica, 21 decembrie 2014, 15:34
Timp de gatire: 15 minute Complexitate: Usor

Zaharul pudra si laptele se pun impreuna intr-un bol si se mixeaza la viteza mica. Peste acestea se toarna in etape uleiul, mixand continuu, ca si pentru maioneza. Cand cele trei ingrediente formeaza ... (mai mult)

Citeste
Carnati de oaie

Carnati de oaie

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 21:36
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Intr-un vas mai mare se pune carnea tocata de oaie si cea de porc, se adauga condimentele si usturoiul dupa gust, se adauga putina apa si se amesteca totul, astfel incat sa se obtina o compozitie ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de porc ardeleneasca

Ciorba de porc ardeleneasca

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 21:29
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Mai intai se pune apa la fiert, intr-o oala incapatore. Separat se portioneaza carnea in bucati mai mici si se pun in oala cu apa, lasand la fiert. Legumele se curata, se toaca marunt si se calesc ... (mai mult)

Citeste
Varza murata calita

Varza murata calita

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 21:24
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Inainte de a fi gatita, varza murata este de preferat a fi tinuta in apa, pentru a mai pierde din sare. Astfel, varza se toaca marunt si se pune intr-o cartita in care s-a incins cam 3 linguri de ... (mai mult)

Citeste
Varza calita cu carnati

Varza calita cu carnati

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 21:10
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Mai intai se toaca fin varza, apoi se pune uleiul intr-o cratita incapatore si se pune la incins. Carnatii se taie in rondele si se pun la calit in cratita. Cand s-au rumenit, peste rondelele de ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))