Retete Noi

Chec umed

Chec umed

Publicata miercuri, 19 august 2015, 11:09
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol mai mare se pun zaharul impreuna cu uleiul si se mixeaza pana la dizolvarea definitiva a zaharului. Se toarna si apa minerala, apoi se adauga faina si praful de copt, amestecandu-se bine. ... (mai mult)

Citeste
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Publicata miercuri, 19 august 2015, 11:01
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Pulpele de pui se taie in bucati mai mici, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul, in care se va cali mai intai ceapa, iar cand devine transparenta se pun bucatile de carne ... (mai mult)

Citeste
Terina de legume

Terina de legume

Publicata joi, 13 august 2015, 11:50
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Morcovul, ardeiul si cartofii se taie in cubulete mici. Intr-o oala sa pune mazarea la fiert, iar separat, in alta oala se fierb celelalte legume, cu putina sare. Merele se curata de coaja si se toaca... (mai mult)

Citeste
Chiftele din orez

Chiftele din orez

Publicata joi, 13 august 2015, 11:47
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Mai intai se spala bine orezul si se pune la fiert, in apa cu putina sare. Cand s-a fiert suficient, se scurge bine de apa si se da sub jet de apa rece. Separat se taie sunca in cubulete mici, iar ... (mai mult)

Citeste
Rulouri de ficatei cu bacon

Rulouri de ficatei cu bacon

Publicata miercuri, 5 august 2015, 11:17
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Ficateii de pui se spala si se curata de pielite, apoi se calesc intr-o tigaie, in care s-a topit untul. Se presara peste ei putin piper si sare, iar la final se adauga si 1-2 catei de usturoi pisati.... (mai mult)

Citeste
Ravioli cu ciuperci

Ravioli cu ciuperci

Publicata miercuri, 5 august 2015, 11:13
Timp de gatire: 25 minute Complexitate: Usor

Intr-o oala se toarna apa si se pune pe foc, iar cand incepe sa fiarba se pun ravioli tinandu-i in apa fiarta cam 10 minute. Cand au fiert, se scot si se scurg bine de apa, apoi se pun intr-un vas ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de ciocanele

Ciorba de ciocanele

Publicata miercuri, 5 august 2015, 10:45
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si se porneste focul, lasand la fiert. Intre timp se curata legumele si se toaca in... (mai mult)

Citeste
Salam de biscuiti cu ciocolata

Salam de biscuiti cu ciocolata

Publicata joi, 23 iulie 2015, 12:38
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Biscuitii se rup in bucati mici si se pun intr-un bol. Intr-o cratita se rupe ciocolata in bucati, peste ea se adauga untul, romul si zaharul, iar la final se toarna laptele. Cratita se pune pe foc ... (mai mult)

Citeste
Faguri

Faguri

Publicata joi, 23 iulie 2015, 12:33
Timp de gatire: 25 minute Complexitate: Usor

Pentru faguri, se pun ouale intr-un bol, peste ele se presara un varf de sare, zaharul, vanilia si uleiul si se mixeaza pana ce devin crema. Se toarna laptele, se adauga amoniacul stins in foarte ... (mai mult)

Citeste
Savarine cu pesmet

Savarine cu pesmet

Publicata joi, 23 iulie 2015, 12:29
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Se pregateste mai intai aluatul pentru savarine punand intr-un vas albusurile de ou, rom si zaharul si mixandu-se bine pana ce devin o spuma consistenta. Peste albusurile batute se pun pe rand si ... (mai mult)

Citeste
Placinta cu branza si marar

Placinta cu branza si marar

Publicata vineri, 10 iulie 2015, 12:25
Timp de gatire: 65 minute Complexitate: Usor

Pentru aluat se mixeaza galbenusurile impreuna cu smantana si un praf de sare. Peste crema rezultata se adauga in etape faina amestecand mereu, iar cand devine prea consistent, se adauga untul si se ... (mai mult)

Citeste
Placinta cu branza si spanac

Placinta cu branza si spanac

Publicata vineri, 10 iulie 2015, 12:09
Timp de gatire: 75 minute Complexitate: Usor

Verdeata se spala si se toaca marunt. Intr-o tigaie se pun cam 2 linguri de ulei in care se caleste ceapa, iar cand aceasta a devenit aproape rumena, se adauga patrunjelul si mararul tocate tinandu-se... (mai mult)

Citeste
Ciorba de salata cu afumatura

Ciorba de salata cu afumatura

Publicata joi, 9 iulie 2015, 13:55
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Mai intai se curata, se spala si se toaca marunt legumele si zarzavatul. Afumatura se taie in cubulete, apoi se pune impreuna cu ceapa, morcovul tocat si pastarnacul in oala in care va fierbe ciorba ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de salata cu omleta

Ciorba de salata cu omleta

Publicata joi, 9 iulie 2015, 13:29
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Pentru inceput se curata si se spala legumele si zarzavatul, apoi se toaca nu foarte marunt. Intr-o oala se toarna cam 3 l de apa, se presara putina sare si se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba apa... (mai mult)

Citeste
Paste cu vogole

Paste cu vogole

Publicata joi, 9 iulie 2015, 13:24
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Mai intai se pun pastele la fiert, in apa fierbinte cu un strop de sare. Separat se calesc impreuna, intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline ardeiul si usturoiul tocate marunt. Cand incep sa se ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))