Retete Noi

Gogosi din dovlecei

Gogosi din dovlecei

Publicata joi, 24 iulie 2014, 16:42
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Dovleceii se spala si se dau pe razatoare, apoi se storc bine se sucul lasat si se pun intr-un vas. Peste ei se adauga zaharul, cele 3 oua, apoi faina, in etape. Se amesteca bine totul, apoi, cu ... (mai mult)

Citeste
Prajitura cu pepene rosu

Prajitura cu pepene rosu

Publicata joi, 24 iulie 2014, 16:34
Timp de gatire: 200 minute Complexitate: Usor

Blatul se prepara batand albusurile de ou, impreuna cu zaharul, pana ce devin o spuma tare, peste ele se adauga pe rand galbenusurile si se mixeaza in continuare. Se presara si faina in ploaie, iar ... (mai mult)

Citeste
Prajitura cu pepene galben

Prajitura cu pepene galben

Publicata joi, 24 iulie 2014, 16:12
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Pepenele galben se taie in felii sau in cubulete si se presara peste el putin zahar. Cele 4 oua se sparg intr-un bol, peste ele se adauga zaharul si se mixeaza, pana ce se dizolva definitiv zaharul, ... (mai mult)

Citeste
Tarta cu caise si migdale

Tarta cu caise si migdale

Publicata miercuri, 23 iulie 2014, 15:19
Timp de gatire: 75 minute Complexitate: Usor

Mai intai caisele se spala bine si se taie in jumatati. Intr-un vas se pun cele 3 oua si zaharul si se bat pana ce rezulta o spuma, peste ele se adauga treptat faina, iar la final se toarna laptele ... (mai mult)

Citeste
Prajitura cu caise si iaurt

Prajitura cu caise si iaurt

Publicata miercuri, 23 iulie 2014, 15:09
Timp de gatire: 65 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol se mixeaza untul impreuna cu zaharul si vanilia, iar cand devine ca o spuma, se adauga ouale, pe rand si 200 g de faina. Toate acestea se amesteca bine, apoi se toarna si iaurtul si se ... (mai mult)

Citeste
Prajitura cu caise si branza

Prajitura cu caise si branza

Publicata miercuri, 23 iulie 2014, 15:02
Timp de gatire: 100 minute Complexitate: Usor

Pentru blat, se pun ingredientele intr-un bol si se amesteca, apoi se framanta un aluat moale, care la final, se da la rece pentru 30 de minute. Intre timp se spala caisele si se taie in felii sau in ... (mai mult)

Citeste
Vinete umplute cu carne

Vinete umplute cu carne

Publicata marti, 22 iulie 2014, 12:06
Timp de gatire: 65 minute Complexitate: Usor

Vinetele spalate se taie pe lungime, in jumatati, apoi li se indeparteaza miezul cu o lingura. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit, in putin ulei incins, peste ea se adauga carnea tocata si se... (mai mult)

Citeste
Vinete umplute cu legume

Vinete umplute cu legume

Publicata marti, 22 iulie 2014, 12:01
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Legumele se curata si se spala, apoi morcovul se da pe razatoare, ceapa si ardeiul se toaca marunt, iar ciupercutele, in cubulete mici. Vinetele se taie in jumatati, apoi li se indeparteaza miezul, cu... (mai mult)

Citeste
Vinete evantai

Vinete evantai

Publicata marti, 22 iulie 2014, 11:55
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pentru inceput se spala vinetele si se taie in felii de 1 cm grosime, pe lungime, dar fara a indeparta cotorul. Rosiile se taie in felii, busuiocul se toaca marunt, iar usturoiul se piseaza bine. ... (mai mult)

Citeste
Castraveti murati de vara

Castraveti murati de vara

Publicata luni, 21 iulie 2014, 16:47
Timp de gatire: 100 minute Complexitate: Usor

Intr-o oala se toarna cam 3 l de apa, se adauga 3 linguri de sare, apoi se pune la fiert. Cat timp fierbe apa, se spala bine castravetii si se aseaza intr-un borcan mai mare. Se adauga si bucati de ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de zarzavat

Ciorba de zarzavat

Publicata luni, 21 iulie 2014, 16:43
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Legumele se spala bine si se toaca marunt. Intr-o tigaie cu putin ulei, se caleste ceapa, apoi se adauga celelalte legume si se lasa la innabusit. Separat, se umple o oala cu apa si se pune la fiert, ... (mai mult)

Citeste
Salata de fasole verde

Salata de fasole verde

Publicata luni, 21 iulie 2014, 16:27
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Mai intai se spala fasolea si ii se indeparteaza extremitatile, se rupe in bucati mai mari si se pune la fiert, in apa cu putina sare. Cand a fiert suficient, se scurge din apa si se transfera intr-un... (mai mult)

Citeste
Dulceata de agrise

Dulceata de agrise

Publicata luni, 21 iulie 2014, 16:22
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Agrisele se spala si li se indeparteaza semintele, apoi se pun intr-un vas si se stropesc cu alcool. Se vor tine la frigider, timp in care se prepara siropul pentru agrise, punanad apa la fiert, in ... (mai mult)

Citeste
Pastai cu cartofi

Pastai cu cartofi

Publicata sambata, 19 iulie 2014, 13:56
Timp de gatire: 65 minute Complexitate: Usor

Fasolea si cartofii se spala si respectiv se curata, apoi cartofii se taie in cubulete, iar fasolea se rupe in bucati mai mici. Intr-o oala mai incapatoare se pun cuburile de catofi si fasolea, iar ... (mai mult)

Citeste
Pastai scazute

Pastai scazute

Publicata sambata, 19 iulie 2014, 13:50
Timp de gatire: 65 minute Complexitate: Usor

Fasolea se spala si se curata de extremitati, apoi se rupe in bucati mai mici. Ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se piseaza, apoi se pun impreuna la calit, in ulei incins. Cand incepe sa devina ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))