Prajituri
Prajitura cu cocos si ciocolata
Publicata joi, 17 decembrie 2015, 11:59Intr-un bol se mixeaza galbenusurile celor 6 oua impreuna cu 200 g zahar, se adauga cacao si faina dar si 20 g unt. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Separat se bat spuma ... (mai mult)
CitestePrajitura Budapesta
Publicata joi, 17 decembrie 2015, 11:55Pentru blat se mixeaza intr-un bol ouale impreuna cu zaharul, iar cand se formeaza o crema fina, se adauga faina si se amesteca bine. Compozitia se imparte in doua cantitati egale, apoi toarna intr-o ... (mai mult)
CitesteChec umed
Publicata miercuri, 19 august 2015, 11:09Intr-un bol mai mare se pun zaharul impreuna cu uleiul si se mixeaza pana la dizolvarea definitiva a zaharului. Se toarna si apa minerala, apoi se adauga faina si praful de copt, amestecandu-se bine. ... (mai mult)
CitesteSalam de biscuiti cu ciocolata
Publicata joi, 23 iulie 2015, 12:38Biscuitii se rup in bucati mici si se pun intr-un bol. Intr-o cratita se rupe ciocolata in bucati, peste ea se adauga untul, romul si zaharul, iar la final se toarna laptele. Cratita se pune pe foc ... (mai mult)
CitesteFaguri
Publicata joi, 23 iulie 2015, 12:33Pentru faguri, se pun ouale intr-un bol, peste ele se presara un varf de sare, zaharul, vanilia si uleiul si se mixeaza pana ce devin crema. Se toarna laptele, se adauga amoniacul stins in foarte ... (mai mult)
CitesteSavarine cu pesmet
Publicata joi, 23 iulie 2015, 12:29Se pregateste mai intai aluatul pentru savarine punand intr-un vas albusurile de ou, rom si zaharul si mixandu-se bine pana ce devin o spuma consistenta. Peste albusurile batute se pun pe rand si ... (mai mult)
CitestePlacinta cu branza si marar
Publicata vineri, 10 iulie 2015, 12:25Pentru aluat se mixeaza galbenusurile impreuna cu smantana si un praf de sare. Peste crema rezultata se adauga in etape faina amestecand mereu, iar cand devine prea consistent, se adauga untul si se ... (mai mult)
CitestePlacinta cu branza si spanac
Publicata vineri, 10 iulie 2015, 12:09Verdeata se spala si se toaca marunt. Intr-o tigaie se pun cam 2 linguri de ulei in care se caleste ceapa, iar cand aceasta a devenit aproape rumena, se adauga patrunjelul si mararul tocate tinandu-se... (mai mult)
CitestePrajitura amandina
Publicata joi, 9 iulie 2015, 13:03Pentru inceput se prepara blatul mixand cele 5 oua impreuna cu zaharul si cacao. Treptat se presara faina si praful de copt, amestecand mereu. Se adauga romul si uleiul in etape, iar cand amestecul ... (mai mult)
CitesteRulada cu capsuni
Publicata vineri, 5 iunie 2015, 13:41Se pregateste mai intai aluatul pentru rulada, separand cele patru galbenusuri de albusurile lor. Albusaurile se bat spuma impreuna cu zaharul, peste spuma tare de albusuri se adauga pe rand, ... (mai mult)
CitesteTiramisu cu capsuni
Publicata vineri, 5 iunie 2015, 13:09Fructele se spala bine, se scurg de apa si se taie in jumatati, apoi se presara zahar peste ele si se dau la rece pentru cateva minute. Separat se pun intr-un bol galbenusurile de ou si zaharul, apoi ... (mai mult)
CitestePrajitura cu mere si miere
Publicata vineri, 5 iunie 2015, 12:51Blatul se prepara punand intr-un vas incapator faina, apoi restul ingredientelor si framantand bine, pana ce rezulta un aluat moale. Acesta se acopera cu o folie de plastic si se da la frigider, cam ... (mai mult)
CitesteAlivanca
Publicata miercuri, 6 mai 2015, 09:33Intr-un bol se mixeaza ouale impreuna cu zaharul, peste ele se adauga iaurtul si smantana si se mixeaza din nou. Apoi se adauga faina, grisul si malaiul si se incorporeaza. La final se adauga coaja de... (mai mult)
CitesteCornuri cu rahat
Publicata miercuri, 8 aprilie 2015, 08:07Intr-un vas mai mare se pun faina impreuna cu zaharul, drojdia dizolvata in putin lapte cladut si untul topit. La final se toarna laptele cald si se amesteca totul, framantand cu mainile, un aluat ... (mai mult)
CitestePrajitura cu mac si nuca de cocos
Publicata miercuri, 8 aprilie 2015, 08:03Blatul se prepara mixand albusurile impreuna cu zaharul pana devin o spuma tare, peste ele se adauga macul si nuca de cocos, apoi praful de copt si faina, amestecand foarte usor, pentru a mentine ... (mai mult)
Citeste