Prajituri
Fursecuri cu miere
Publicata miercuri, 11 martie 2015, 10:18Intr-un bol se cerne faina, peste aceasta de adauga cele 3 oua, zaharul brun, praful de copt, un praf de sare, vanilia si se toarna uleiul in etape, amestecand bine. La final se incorporeaza si mierea... (mai mult)
CitestePrajitura cu mere si frisca
Publicata miercuri, 11 martie 2015, 10:12Se prepara aluatul pentru prajitura, mixand cele 4 oua impreuna cu zaharul , vanilia si uleiul, peste acestea se adauga faina, praful de copt si se toarna laptele. Din amestecul de ingrediente va ... (mai mult)
CitestePandispan cu ciocolata
Publicata miercuri, 11 martie 2015, 09:53Celor 10 oua li se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se vor mixa impreuna cu uleiul, pana ce devin asemenea unei maioneze, iar albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul. Peste spuma de... (mai mult)
CitesteChec cu ananas
Publicata marti, 10 martie 2015, 10:05Se cerne faina intr-un vas mai mare, peste aceasta se adauga praful de copt, zahatul, vanilia si un praf de sare. Separat, intr-un alt bol se mixeaza ouale impreuna cu iaurtul si uleiul, apoi se ... (mai mult)
CitesteCozonac unguresc
Publicata marti, 10 martie 2015, 09:55Pentru umplutura se pune intr-o cratita zaharul, se toarna cam 200 ml de apa si se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba, siropul rezultat se va turna peste semintele de mac si se amesteca bine. La ... (mai mult)
CitesteCornuri de post
Publicata marti, 10 martie 2015, 09:39Intr-un vas mai mare se cerne faina, iar peste ea se adauga toate celelalte ingrediente pentru aluat, coaja de la lamaie, iar la final se toarna apa calduta, pentru a lega totul. Din acest amestec se ... (mai mult)
CitestePandispan de post
Publicata luni, 9 martie 2015, 11:54Migdalele pisate se prajesc putin, pentru a le da culoare si aroma. Separat se pune zaharul impreuna cu margarina si se mixeaza, pana ce se dizolva zaharul Peste crema obtinuta se pun macul, ... (mai mult)
CitesteBriose de post
Publicata luni, 9 martie 2015, 11:42Intr-un bol se pun toate ingrediantele, in afara de faina si se amesteca bine. La final se presara faina amestecand usor, pana ce aceasta inglobeaza toate celelalte ingredinte, rezultand astfel ... (mai mult)
CitesteBilute de ciocolata
Publicata luni, 9 februarie 2015, 11:09Ciocolata se rupe in bucati si se pune intr-un vas, apoi se topeste la bain marin, se toarna esenta de rom, apoi se da la racit. Cand ciocolata nu mai este atat de fierbinte, peste ea se adauga si ... (mai mult)
CitesteBilute de biscuiti
Publicata luni, 9 februarie 2015, 11:05Intr-o cratita, se caramelizeaza zaharul, iar cand acesta devine lichid se adauga untul, amestecand bine, pana ce se vor topi impreuna. Peste caramel se toarna laptele si cacao si se omgenizeaza ... (mai mult)
CitestePrajitura buturuga
Publicata luni, 9 februarie 2015, 11:01Pentru blat se separa 6 galbenusuri, de albusurile lor. In bolul in care am pus albusurile, se adauga 6 linguri de zahar si se mixeaza pana ce devin o spuma tare. Peste spuma de albusuri se vor adauga... (mai mult)
CitesteNegresa pufoasa
Publicata luni, 9 februarie 2015, 10:49Intr-un vas se toarna laptele si se pune pe foc, se adauga untul zaharul, dar si cacao si se amesteca bine. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, iar galbenusurile, se adauga pe rand, mixand ... (mai mult)
CitestePrajitura cu crema caramel
Publicata marti, 3 februarie 2015, 10:39Se pregateste mai intai blatul, pentru care se mixeaza albusurile impreuna cu zaharul pana devin o spuma tare. Peste ele se cerne faina, se adauga miezul de nuca si praful de copt. Se incorporeaza ... (mai mult)
CitesteRulada cu crema de ciocolata
Publicata marti, 3 februarie 2015, 10:22Pentru blat, mai intai se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se mixeaza impreuna cu zaharul, uleiul si vanilia. Cand au devenit o crema pufoasa, se adauga cacao, faina si praful de copt ... (mai mult)
CitestePrajitura cu iaurt si dulceata
Publicata marti, 3 februarie 2015, 10:20Se toarna iaurtul intr-un bol mai mare, peste el se adauga zaharul si se mixeaza bine, pana ce capata consistenta unei creme. In crema de iaurt se adauga gelatina dizolvata in 15 ml de apa calda. Se ... (mai mult)
Citeste




















