Prajituri

Fursecuri cu miere

Fursecuri cu miere

Publicata miercuri, 11 martie 2015, 10:18
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol se cerne faina, peste aceasta de adauga cele 3 oua, zaharul brun, praful de copt, un praf de sare, vanilia si se toarna uleiul in etape, amestecand bine. La final se incorporeaza si mierea... (mai mult)

Citeste
Prajitura cu mere si frisca

Prajitura cu mere si frisca

Publicata miercuri, 11 martie 2015, 10:12
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Se prepara aluatul pentru prajitura, mixand cele 4 oua impreuna cu zaharul , vanilia si uleiul, peste acestea se adauga faina, praful de copt si se toarna laptele. Din amestecul de ingrediente va ... (mai mult)

Citeste
Pandispan cu ciocolata

Pandispan cu ciocolata

Publicata miercuri, 11 martie 2015, 09:53
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Celor 10 oua li se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se vor mixa impreuna cu uleiul, pana ce devin asemenea unei maioneze, iar albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul. Peste spuma de... (mai mult)

Citeste
Chec cu ananas

Chec cu ananas

Publicata marti, 10 martie 2015, 10:05
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Se cerne faina intr-un vas mai mare, peste aceasta se adauga praful de copt, zahatul, vanilia si un praf de sare. Separat, intr-un alt bol se mixeaza ouale impreuna cu iaurtul si uleiul, apoi se ... (mai mult)

Citeste
Cozonac unguresc

Cozonac unguresc

Publicata marti, 10 martie 2015, 09:55
Timp de gatire: 200 minute Complexitate: Usor

Pentru umplutura se pune intr-o cratita zaharul, se toarna cam 200 ml de apa si se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba, siropul rezultat se va turna peste semintele de mac si se amesteca bine. La ... (mai mult)

Citeste
Cornuri de post

Cornuri de post

Publicata marti, 10 martie 2015, 09:39
Timp de gatire: 100 minute Complexitate: Usor

Intr-un vas mai mare se cerne faina, iar peste ea se adauga toate celelalte ingrediente pentru aluat, coaja de la lamaie, iar la final se toarna apa calduta, pentru a lega totul. Din acest amestec se ... (mai mult)

Citeste
Pandispan de post

Pandispan de post

Publicata luni, 9 martie 2015, 11:54
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Migdalele pisate se prajesc putin, pentru a le da culoare si aroma. Separat se pune zaharul impreuna cu margarina si se mixeaza, pana ce se dizolva zaharul Peste crema obtinuta se pun macul, ... (mai mult)

Citeste
Briose de post

Briose de post

Publicata luni, 9 martie 2015, 11:42
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol se pun toate ingrediantele, in afara de faina si se amesteca bine. La final se presara faina amestecand usor, pana ce aceasta inglobeaza toate celelalte ingredinte, rezultand astfel ... (mai mult)

Citeste
Bilute de ciocolata

Bilute de ciocolata

Publicata luni, 9 februarie 2015, 11:09
Timp de gatire: 25 minute Complexitate: Usor

Ciocolata se rupe in bucati si se pune intr-un vas, apoi se topeste la bain marin, se toarna esenta de rom, apoi se da la racit. Cand ciocolata nu mai este atat de fierbinte, peste ea se adauga si ... (mai mult)

Citeste
Bilute de biscuiti

Bilute de biscuiti

Publicata luni, 9 februarie 2015, 11:05
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Intr-o cratita, se caramelizeaza zaharul, iar cand acesta devine lichid se adauga untul, amestecand bine, pana ce se vor topi impreuna. Peste caramel se toarna laptele si cacao si se omgenizeaza ... (mai mult)

Citeste
Prajitura buturuga

Prajitura buturuga

Publicata luni, 9 februarie 2015, 11:01
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Pentru blat se separa 6 galbenusuri, de albusurile lor. In bolul in care am pus albusurile, se adauga 6 linguri de zahar si se mixeaza pana ce devin o spuma tare. Peste spuma de albusuri se vor adauga... (mai mult)

Citeste
Negresa pufoasa

Negresa pufoasa

Publicata luni, 9 februarie 2015, 10:49
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Intr-un vas se toarna laptele si se pune pe foc, se adauga untul zaharul, dar si cacao si se amesteca bine. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, iar galbenusurile, se adauga pe rand, mixand ... (mai mult)

Citeste
Prajitura cu crema caramel

Prajitura cu crema caramel

Publicata marti, 3 februarie 2015, 10:39
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se pregateste mai intai blatul, pentru care se mixeaza albusurile impreuna cu zaharul pana devin o spuma tare. Peste ele se cerne faina, se adauga miezul de nuca si praful de copt. Se incorporeaza ... (mai mult)

Citeste
Rulada cu crema de ciocolata

Rulada cu crema de ciocolata

Publicata marti, 3 februarie 2015, 10:22
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pentru blat, mai intai se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se mixeaza impreuna cu zaharul, uleiul si vanilia. Cand au devenit o crema pufoasa, se adauga cacao, faina si praful de copt ... (mai mult)

Citeste
Prajitura cu iaurt si dulceata

Prajitura cu iaurt si dulceata

Publicata marti, 3 februarie 2015, 10:20
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Se toarna iaurtul intr-un bol mai mare, peste el se adauga zaharul si se mixeaza bine, pana ce capata consistenta unei creme. In crema de iaurt se adauga gelatina dizolvata in 15 ml de apa calda. Se ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))