Pandispan de post
Ingrediente:
300 g faina 1 praf de copt 150 g zahar 40 g mac 60 g migdale pisate 150 g margarina vanilie
Mod de preparare:
Migdalele pisate se prajesc putin, pentru a le da culoare si aroma. Separat se pune zaharul impreuna cu margarina si se mixeaza, pana ce se dizolva zaharul Peste crema obtinuta se pun macul, migdalele, vanilia si praful de copt, apoi se toarna cam 100 ml de apa minerala. La final se cerne faina, incorporand prin miscari lente. Odata pregatit, pandispanul se intinde intr-o tava unsa cu margarina sau acoperita cu hartie de copt si se coace timp de 25-30 de minute. Cand e gata, se lasa putin sa se raceasca, apoi se acopera cu gem de capsuni sau oricare alt tip de dulceata, se portioneaza si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pandispan cu ciocolata
Celor 10 oua li se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se vor mixa impreuna cu uleiul, pana ce devin ... (mai mult)
Citeste -
Pandispan cu capsuni
Pentru inceput, se separa galbenusurile de albusuri. Apoi, se bat albusurile spuma, turnand praful de sare si zaharul ... (mai mult)
Citeste -
Salata de boeuf cu maioneza de post
Fierbem cartofii, pastarnacul si morcovii, iar cand s-au innabusit, ii scoatem si ii lasam la scurs. Cand s-au mai ... (mai mult)
Citeste -
Pizza de post
Aluatul se pregateste din faina, apa, ulei si drojdie, se framanta bine si se lasa la dospit cam o jumatate de ora. ... (mai mult)
Citeste -
Clatite de post
Pentru a prepara clatitele de post, trebuie sa punem intr-un bol mai mare faina, peste care turnam apa minerala treptat.... (mai mult)
Citeste -
Prajitura televizor
Se bat ouale cu zaharul si uleiul, peste care se toarna laptele fierbinte si amoniul. Apoi se pune faina si cacao si se ... (mai mult)
Citeste