Pandispan cu capsuni
Ingrediente:
15 capsuni 200 g faina 4 linguri ulei 1 plic praf de sare 6 linguri zahar 1 plic praf de copt o lingurita esenta de vanilie 1 plic zahar pudra
Mod de preparare:
Pentru inceput, se separa galbenusurile de albusuri. Apoi, se bat albusurile spuma, turnand praful de sare si zaharul treptat. Cand acestea devin spuma, se adauga galbenusurile, pe rand, 4 linguri de ulei, esenta de vanilie si praful de copt impreuna cu faina. Compozitia obtinuta se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se baga la cuptor pentru 10 minute! Intre timp, se spala capsunile. Apoi, se introduc in pandispan si se mai lasa 20-30 de minute la cuptor. Cand este gata se stinge focul, se presara zahar pudra si se serveste!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Mousse de capsuni
Intr-o cratita se pune un pahar cu apa, iar cand incepe sa fiarba, se adauga praful de gelatina. Se amesteca si se ... (mai mult)
Citeste -
Sirop de capsuni
Se fierbe apa cu zaharul 10 minute. Dupa ce siropul s-a racit, se amesteca cu zeama de capsuni, obtinuta astfel. Se ... (mai mult)
Citeste -
Milkshake capsuni
Se spala capsunile si se indeparteaza coada verde. Se pun in blender impreuna cu laptele, gheata si cele 2 lingurite de ... (mai mult)
Citeste -
Gem de capsuni
Capsunile se spala si se taie in jumatati, apoi se pun intr-o cratita mai mare. Peste ele se adauga zaharul si vanilia. ... (mai mult)
Citeste -
Banana split
Intr-o cupa de sticla ovala se aseaza o cupa de inghetata de vanilie si una de capsuni, iar peste acestea se aseaza ... (mai mult)
Citeste -
Capsuni glazurate cu ciocolata
Ciocolata se rupe in bucati si se pune la bain marie pentru a se topi usor. Peste ciocolata adaugam untul si amestecam ... (mai mult)
Citeste







