Mousse de capsuni
Ingrediente:
200 g capsuni 1 pachet praf de gelatina de capsuni 1 cana apa 1 iaurt capsuni pentru ornat
Mod de preparare:
Intr-o cratita se pune un pahar cu apa, iar cand incepe sa fiarba, se adauga praful de gelatina. Se amesteca si se adauga treptat o jumatate de cana de apa rece. Eliminati de la caldura si lasati amestecul deoparte timp de 60 de minute. Spalati capsunile si indepartati-le tulpina. Se pun in blender impreuna cu iaurtul si se fac crema. Apoi, amestecati cu gelatina. Se orneaza cu capsuni si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sirop de capsuni
Se fierbe apa cu zaharul 10 minute. Dupa ce siropul s-a racit, se amesteca cu zeama de capsuni, obtinuta astfel. Se ... (mai mult)
Citeste -
Tort mousse de ciocolata
Galbenusurile se separa de albusuri si se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat, pana cand devin o crema pufoasa. ... (mai mult)
Citeste -
Milkshake capsuni
Se spala capsunile si se indeparteaza coada verde. Se pun in blender impreuna cu laptele, gheata si cele 2 lingurite de ... (mai mult)
Citeste -
Mousse de portocale
Intr-un bol, vom pune gelatina si vom turna peste ea, sucul de portocale, proaspat stors. Pornim focul si punem vasul cu... (mai mult)
Citeste -
Gem de capsuni
Capsunile se spala si se taie in jumatati, apoi se pun intr-o cratita mai mare. Peste ele se adauga zaharul si vanilia. ... (mai mult)
Citeste -
Banana split
Intr-o cupa de sticla ovala se aseaza o cupa de inghetata de vanilie si una de capsuni, iar peste acestea se aseaza ... (mai mult)
Citeste







