Sirop de capsuni
Ingrediente:
2 pahare zeama de capsuni zeama de la 1 lamaie 1 si 1/2 pahar zahar 4 pahare apa
Mod de preparare:
Se fierbe apa cu zaharul 10 minute. Dupa ce siropul s-a racit, se amesteca cu zeama de capsuni, obtinuta astfel. Se zdrobesc bine aproximativ 1-1 1/2 kg capsuni, se strecoara si se masoara 2 pahare. Se adauga zeama de lamaie si se pune la inghetat. Dupa ce se intampla, se serveste imediat, in cupe.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Banana split
Intr-o cupa de sticla ovala se aseaza o cupa de inghetata de vanilie si una de capsuni, iar peste acestea se aseaza ... (mai mult)
Citeste -
Tiramisu cu capsuni
Fructele se spala bine, se scurg de apa si se taie in jumatati, apoi se presara zahar peste ele si se dau la rece pentru... (mai mult)
Citeste -
Mousse de capsuni
Intr-o cratita se pune un pahar cu apa, iar cand incepe sa fiarba, se adauga praful de gelatina. Se amesteca si se ... (mai mult)
Citeste -
Milkshake capsuni
Se spala capsunile si se indeparteaza coada verde. Se pun in blender impreuna cu laptele, gheata si cele 2 lingurite de ... (mai mult)
Citeste -
Gem de capsuni
Capsunile se spala si se taie in jumatati, apoi se pun intr-o cratita mai mare. Peste ele se adauga zaharul si vanilia. ... (mai mult)
Citeste -
Capsuni glazurate cu ciocolata
Ciocolata se rupe in bucati si se pune la bain marie pentru a se topi usor. Peste ciocolata adaugam untul si amestecam ... (mai mult)
Citeste







