Pandispan cu ciocolata

Foto - Pandispan cu ciocolata
Complexitate: usor Timp de preparare: 30 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

200 g zahar 250 g faina 10 oua 50 ml ulei 200 g ciocolata 1 lamaie vanilie 1 praf de copt

Mod de preparare:

Celor 10 oua li se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se vor mixa impreuna cu uleiul, pana ce devin asemenea unei maioneze, iar albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul. Peste spuma de albusuri, se vor adauga galbenusurile mixate, vanilia, coaja de lamaie si putina zeama de lamaie, amestecand usor, pentru a mentine aspectul aerat al compozitiei. La final se presara faina si praful de copt si se incorporeaza usor. Compozitia pentru pandispan se toarna intr-o forma de tarta, deasupra se rade ciocolata si se da la rumenit, in cuptorul incins, timp de 25 de minute.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Sos de ciocolata alba

    Sos de ciocolata alba

    Ciocolata se rupe bucati. Intr-un vas se pun ciocolata, laptele si frisca la foc mic, amestecand din cand in cand pana ... (mai mult)

    Citeste
  • Capsuni glazurate cu ciocolata

    Capsuni glazurate cu ciocolata

    Ciocolata se rupe in bucati si se pune la bain marie pentru a se topi usor. Peste ciocolata adaugam untul si amestecam ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciocolata de casa

    Ciocolata de casa

    Se toarna laptele intr-o cratita si se lasa la incalzit. Apoi, se pun bucati de ciocolata si se amesteca bine. Dupa ce ... (mai mult)

    Citeste
  • Pandispan cu capsuni

    Pandispan cu capsuni

    Pentru inceput, se separa galbenusurile de albusuri. Apoi, se bat albusurile spuma, turnand praful de sare si zaharul ... (mai mult)

    Citeste
  • Glazura de ciocolata

    Glazura de ciocolata

    Se sfaramana ciocolata si se pune intr-o cratita impreuna cu apa. La foc mic, amestecati pana cand ciocolata este ... (mai mult)

    Citeste
  • Parfait de ciocolata

    Parfait de ciocolata

    Se pune ciocolata pe foc la topit in lapte, se adauga tot zaharul si se amesteca bine. Apoi, se bat putin galbenusurile ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))