Ciocolata de casa
Ingrediente:
150 g ciocolata 1/2 l lapte zahar un varf de cutit sare
Mod de preparare:
Se toarna laptele intr-o cratita si se lasa la incalzit. Apoi, se pun bucati de ciocolata si se amesteca bine. Dupa ce s-a topit ciocolata, se aduaga zaharul si sarea si se lasa pe foc pana cand se ingroasa.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Negresa cu nuca de cocos
Intr-o cratita, se pune laptele impreuna cu untul, zaharul si cacao. Cand incepe sa fiarba, se stinge focul si se lasa ... (mai mult)
Citeste -
Sos de ciocolata alba
Ciocolata se rupe bucati. Intr-un vas se pun ciocolata, laptele si frisca la foc mic, amestecand din cand in cand pana ... (mai mult)
Citeste -
Capsuni glazurate cu ciocolata
Ciocolata se rupe in bucati si se pune la bain marie pentru a se topi usor. Peste ciocolata adaugam untul si amestecam ... (mai mult)
Citeste -
Taitei de casa
Faina se aseaza pe o planseta. In mijloc se adauga oua, sare si circa 125ml de apa, se amesteca pentru omogenizare si se... (mai mult)
Citeste -
Glazura de ciocolata
Se sfaramana ciocolata si se pune intr-o cratita impreuna cu apa. La foc mic, amestecati pana cand ciocolata este ... (mai mult)
Citeste -
Parfait de ciocolata
Se pune ciocolata pe foc la topit in lapte, se adauga tot zaharul si se amesteca bine. Apoi, se bat putin galbenusurile ... (mai mult)
Citeste







