Parfait de ciocolata
Ingrediente:
100 g ciocolata 4 galbenusuri 300 g zahar 250 ml lapte 250 g frisca
Mod de preparare:
Se pune ciocolata pe foc la topit in lapte, se adauga tot zaharul si se amesteca bine. Apoi, se bat putin galbenusurile si se toarna laptele cu ciocolata peste ele. Cand se ingroasa se baga la frigider. Dupa o ora, se amesteca cu frisca si se distribuie in pahare sau castronele si se baga iar la frigider.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Parfait de lamaie
Mai intai se bate frisca pana ce devine o spuma tare si se da la frigider, cat timp se prepara parfait-ul de lamaie. ... (mai mult)
Citeste -
Sos de ciocolata alba
Ciocolata se rupe bucati. Intr-un vas se pun ciocolata, laptele si frisca la foc mic, amestecand din cand in cand pana ... (mai mult)
Citeste -
Capsuni glazurate cu ciocolata
Ciocolata se rupe in bucati si se pune la bain marie pentru a se topi usor. Peste ciocolata adaugam untul si amestecam ... (mai mult)
Citeste -
Ciocolata de casa
Se toarna laptele intr-o cratita si se lasa la incalzit. Apoi, se pun bucati de ciocolata si se amesteca bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Glazura de ciocolata
Se sfaramana ciocolata si se pune intr-o cratita impreuna cu apa. La foc mic, amestecati pana cand ciocolata este ... (mai mult)
Citeste -
Trufe de ciocolata
Se sfaramana ciocolata. Apoi, se pune ciocolata impreuna cu untul intr-un castron si se amesteca bine. Se toarna ... (mai mult)
Citeste







