Sos de ciocolata alba
Ingrediente:
350g ciocolata alba menaj 100ml frisca lichida 40ml lapte
Mod de preparare:
Ciocolata se rupe bucati. Intr-un vas se pun ciocolata, laptele si frisca la foc mic, amestecand din cand in cand pana cand se topeste ciocolata si se omogenizeaza. Se serveste cald sau rece.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Bomboane din fructe uscate
Caisele, curmalele si stafidele se pun la inmuiat in putina apa si esenta de rom. Dupa 2 ore in care au stat in apa ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu cafea si nuca
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un castron se amesteca untul, zaharul si ouale. Apoi, se adauga faina, ... (mai mult)
Citeste -
Bezele cu ciocolata
Bezelele cu ciocolata se prepara foarte usor si rapid, astfel cele 6 albusuri se mixeaza cu un praf de sare, iar cand ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura alba ca zapada
Mai intai vom amesteca mierea, 5 linguri de lapte, 100 g zahar, oul si 40 g de unt, le vom incorpora si le vom pune la ... (mai mult)
Citeste -
Chec cu struguri
Mai intai se topeste ciocolata intr-o cratita, peste ea se toarna laptele, iar cand se mai raceste putin, se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura snickers
Mai intai batem albusutile cu zaharul, pana cand devin spuma. Peste albusuri, adaugam si lingura de faina, praful de ... (mai mult)
Citeste







