Bomboane din fructe uscate
Ingrediente:
200 g curmale 200 g stafide 200 g caise uscate 100 g ciocolata alba 200 g nuca macinata 50 g unt esenta de rom cacao
Mod de preparare:
Caisele, curmalele si stafidele se pun la inmuiat in putina apa si esenta de rom. Dupa 2 ore in care au stat in apa aromata, fructele se scot si se scurg de apa, apoi se aseaza intr-un bol. Vom folosi un bleneder pentru a pasa fructele, peste ele adaugam si untul si amestecam bine. Punem si mezul de nuca, macinat si ciocolata alba topita si amestecam pentru a obtine compozitia de bomboane. Cu ajutorul mainilor, vom forma bomboanele, pe care le dam prin cacao, apoi le lasam la frigider pentru 3 ore.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Compot din fructe uscate
Intr-un vas mai mare, punem fructele la fiert, acoperite cu 3 litri de apa. Adaugam peste ele miere, dupa gust si cativa... (mai mult)
Citeste -
Compot de prune uscate
Se taie prunele uscate. Intr-o cratita, se pun 2 cani de apa si se lasa sa fiarba. Se adauga prunele uscate si se fierb ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu fructe uscate
Pentru blatul prajiturii, se amesteca margarina cu zaharul, aromatizam cu vanilie si adaugam faina. Se amesteca totul ... (mai mult)
Citeste -
Smoothie de fructe
Smoothie de fructe se prepara foarte usor,putem alege orice fructe dorim, in orice combinatie ne place. Trebuie mai ... (mai mult)
Citeste -
Banana bread
Ciocolata se sfarama in bucati mici, iar bananele se taie in cubulete. Intr-un vas se pun toate ingredientele, se ... (mai mult)
Citeste -
Pui cu prune uscate
Se pune la incins o tigaie, in care se adauga uleiul. Cand se incinge, se pun si pulpele care au fost condimentate cu ... (mai mult)
Citeste







