Trufe de ciocolata
Ingrediente:
375 g ciocolata neagra 250 ml smantana 2 linguri unt de arahide 1 lingurita coniac pudra de cacao
Mod de preparare:
Se sfaramana ciocolata. Apoi, se pune ciocolata impreuna cu untul intr-un castron si se amesteca bine. Se toarna coniacul si se amesteca pana devine cremoasa. Aluatul se lasa sa se raceasca la frigider timp de 24 de ore. Apoi, se formeaza bilute si se dau prin pudra de cacao.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sos de ciocolata alba
Ciocolata se rupe bucati. Intr-un vas se pun ciocolata, laptele si frisca la foc mic, amestecand din cand in cand pana ... (mai mult)
Citeste -
Capsuni glazurate cu ciocolata
Ciocolata se rupe in bucati si se pune la bain marie pentru a se topi usor. Peste ciocolata adaugam untul si amestecam ... (mai mult)
Citeste -
Ciocolata de casa
Se toarna laptele intr-o cratita si se lasa la incalzit. Apoi, se pun bucati de ciocolata si se amesteca bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Glazura de ciocolata
Se sfaramana ciocolata si se pune intr-o cratita impreuna cu apa. La foc mic, amestecati pana cand ciocolata este ... (mai mult)
Citeste -
Parfait de ciocolata
Se pune ciocolata pe foc la topit in lapte, se adauga tot zaharul si se amesteca bine. Apoi, se bat putin galbenusurile ... (mai mult)
Citeste -
Mousse de ciocolata
Intr-o cratita, se pune ciocolata impreuna cu laptele, la foc mic. Cand s-a topit ciocolata, se ia de pe foc si se ... (mai mult)
Citeste







