Pizza de post
Ingrediente:
200 ml apa 200 ml ulei 250 g faina drojdie 2 cepe 10 ciuperci 1 dovlecel 1 vanata 3 rosii sau pasta de tomate ardei gras masline cascaval de post sare
Mod de preparare:
Aluatul se pregateste din faina, apa, ulei si drojdie, se framanta bine si se lasa la dospit cam o jumatate de ora. Intre timp legumele se curata, se spala si se taie in dondele. Cand aluatul este gata, il intindem in tava de pizza sau de copt, intindem in strat subtire de pasta de tomete, apoi presaram legumele pe blat, iar la final se rade cascavalul deasupra. Se tine la cuptor cam 30 de minute, iar cand este gata se serveste calda.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pizza cu ton
Se taie ceapa in fasii foarte subtiri. Se pune pe blatul de pizza un strat de sos de rosii, branza taiata in felii. ... (mai mult)
Citeste -
Pizza Mexicana
Aluatul se imparte in 10 portii. Mozzarella se rade. Sunca se taie fasii. Ciupercile se scurg, se trec prin jet de apa ... (mai mult)
Citeste -
Pizza taraneasca
Aluatul se imparte in 10 portii. Mozzarella se rade. Sunca, baconul si pieptul de pui se taie fasii sau cubulete. ... (mai mult)
Citeste -
Pizza Diavola
Aluatul ( vezi reteta Aluat Pizza ) se imparte in 10 portii. Mozzarella se rade. Sunca se taie fasii. Salamul se curata ... (mai mult)
Citeste -
Pizza vegetariana
Aluatul se imparte in 10 portii. Sosul alb se prepara folosind apa in loc de lapte si margarina in loc de unt. ... (mai mult)
Citeste -
Pizza turceasca
Aluatul se imparte in 10 portii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt, apoi se oparesc. Rosiile se oparesc, se decojesc si... (mai mult)
Citeste







