Briose de post
Ingrediente:
150 g zahar 350 g faina 1 praf de copt 200 g gem de caise 150 ml suc de portocale vanilie 50 ml ulei sare
Mod de preparare:
Intr-un bol se pun toate ingrediantele, in afara de faina si se amesteca bine. La final se presara faina amestecand usor, pana ce aceasta inglobeaza toate celelalte ingredinte, rezultand astfel compozitia pentru briose. Se ung formele de briosa cu putin ulei, apoi se umplu pe rand, pana la jumatate, din compozitia preparata. Briosele se aseaza pe o tava de copt si se dau la cuptorul incins, timp de 20 minute. Cand au trecut testul scobitorii, se scot din cuptor, se pudreaza cu zahar si se servesc.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Briose pufoase
Se bat cele 2 oua bine, cu zahar, pana capata aspectul unei creme. Se aduga peste ele esenta, margarina si laptele si se... (mai mult)
Citeste -
Muffins cu banane
Briosele se realizeaza foarte usor. Nu trebuie decat sa amestecam bananele pasata cu zaharul, oul si untul. Peste ele se... (mai mult)
Citeste -
Briose cu visine
Se spala visinele si se taie in bucati mici. Se amesteca cu zaharul, faina, praful de copt si scortisoara. Se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Briose cu afine
Afinele se spala si se lasa la scurs. Aluatul se pregateste amestecand faina cu praful de copt, peste ea se adauga untul... (mai mult)
Citeste -
Briose pizza
Sunca, ciupercile si ardeiul se taie cubulete, iar cascavalul se da pe razatoarea mare. Ouale se bat cu o furculita, se ... (mai mult)
Citeste