Briose
Ingrediente:
2 cani zahar 1 1/2 cani faina 250 g unt 4 oua 2 lingurite praf de copt 1 cana lapte 2 lingurite esenta de vanilie
Mod de preparare:
Intr-un castron se amesteca faina, praful de copt si esenta de vanilie. In alt castron, se bat ouale cu mixerul si se adauga laptele si untul. Se amesteca bine si se toarna peste faina. Dupa ce s-a amestecat, fara sa se formeze cocoloase, compozitia obtinuta se toarna in forme de briose. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se introduc briosele la cuptor. Dupa 15 minute se stinge focul si se lasa la racit!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Briose pufoase
Se bat cele 2 oua bine, cu zahar, pana capata aspectul unei creme. Se aduga peste ele esenta, margarina si laptele si se... (mai mult)
Citeste -
Muffins cu banane
Briosele se realizeaza foarte usor. Nu trebuie decat sa amestecam bananele pasata cu zaharul, oul si untul. Peste ele se... (mai mult)
Citeste -
Briose cu visine
Se spala visinele si se taie in bucati mici. Se amesteca cu zaharul, faina, praful de copt si scortisoara. Se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Briose cu afine
Afinele se spala si se lasa la scurs. Aluatul se pregateste amestecand faina cu praful de copt, peste ea se adauga untul... (mai mult)
Citeste -
Briose de post
Intr-un bol se pun toate ingrediantele, in afara de faina si se amesteca bine. La final se presara faina amestecand ... (mai mult)
Citeste -
Briose pizza
Sunca, ciupercile si ardeiul se taie cubulete, iar cascavalul se da pe razatoarea mare. Ouale se bat cu o furculita, se ... (mai mult)
Citeste







