Briose cu visine
Ingrediente:
250 g visine (sau cirese) 200 g zahar 1 pachet zahar vanilat 300 g faina 2 lingurite praf de copt 1 ou 150 g iaurt natural 100 ml lapte 1/2 lingurita scortisoara 4 linguri gem de visine
Mod de preparare:
Se spala visinele si se taie in bucati mici. Se amesteca cu zaharul, faina, praful de copt si scortisoara. Se adauga laptele, iaurtul si oul. Se amesteca bine cu telul. Apoi, se toarna compozitia in forme de briose. Se baga briosele la cuptorul incalzit la 200 de grade. Se lasa la copt, timp de 25 de minute, la o temperatura de 180 de grade. Cand sunt gata se decoreaza cu putin gem de visine.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Compot de visine
Se spala bine visine si se lasa intr-o oala plina cu apa timp de 30 de minute. In caz ca au viermi, acestia vor iesi la ... (mai mult)
Citeste -
Spuma de visine
Visinile se spala si se scurg bine de apa, apoi li se scot samburii si se pun intr-un blender, pentru a le pasa. ... (mai mult)
Citeste -
Tarta cu visine
Intr-un castron, se bat galbenusurile impreuna cu 100 g zahar. Se amesteca bine si se aduaga laptele, esenta de vanilie ... (mai mult)
Citeste -
Sirop de visine
Visinile se trec prin masina de tocat inoxidabila, iar samburii se scot. Peste visine se adauga zaharul, zeama de lamaie... (mai mult)
Citeste -
Jeleu de visine
Visinile se spala si li se indeparteaza samburii, apoi se pun intr-o cratica incapatoare. Peste ele se adauga zaharul si... (mai mult)
Citeste -
Lichior de visine
Se spala bine visinele si se rup coditele! Apoi, se pun visinele in borcan, se toarna zahar peste ele si se infileteaza ... (mai mult)
Citeste







