Lichior de visine
Ingrediente:
5 kg visine 1 l rom 1 kg zahar
Mod de preparare:
Se spala bine visinele si se rup coditele! Apoi, se pun visinele in borcan, se toarna zahar peste ele si se infileteaza capacul. In fiecare zi, timp de 3 saptamani, se agita putin borcanul pentru a se topi zaharul. Dupa expirarea timpului, se adauga romul si se mai lasa o saptamana la frigider! La final, se filtreaza si se serveste!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Compot de visine
Se spala bine visine si se lasa intr-o oala plina cu apa timp de 30 de minute. In caz ca au viermi, acestia vor iesi la ... (mai mult)
Citeste -
Briose cu visine
Se spala visinele si se taie in bucati mici. Se amesteca cu zaharul, faina, praful de copt si scortisoara. Se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Spuma de visine
Visinile se spala si se scurg bine de apa, apoi li se scot samburii si se pun intr-un blender, pentru a le pasa. ... (mai mult)
Citeste -
Tarta cu visine
Intr-un castron, se bat galbenusurile impreuna cu 100 g zahar. Se amesteca bine si se aduaga laptele, esenta de vanilie ... (mai mult)
Citeste -
Sirop de visine
Visinile se trec prin masina de tocat inoxidabila, iar samburii se scot. Peste visine se adauga zaharul, zeama de lamaie... (mai mult)
Citeste -
Salata de capsuni cu frisca
Capsunile se portioneaza in comportiere sau cupe, se adauga zahar farin, se stropesc cu lichior si se mentin la ... (mai mult)
Citeste







