Prajituri
Pateuri cu ciuperci
Publicata luni, 11 august 2014, 11:57Ciupercile se spala bine si se taie in cubulete, la fel si ceapa, apoi, intr-o tigaie se incing 2 lingurite de ulei si se pune la calit ceapa. Cand devine transparenta, peste ceapa se adauga ... (mai mult)
CitesteChec zebra
Publicata vineri, 8 august 2014, 13:38Intr-un bol se sparg cele 4 oua si se bat bine impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, iar cand devin o crema se toarna laptele, in etape si se amesteca in continuare. Se adauga si uleiul, putin cate ... (mai mult)
CitesteBezele cu nuca
Publicata vineri, 8 august 2014, 13:33Albusurile se mixeaza bine, la bain marie, impreuna cu zaharul pudra si zaharul vanilat, iar cand incepe sa capate consistenta unei creme se adauga nuca macinata si se amesteca usor. Odata realizata ... (mai mult)
CitesteTarta cu struguri
Publicata vineri, 8 august 2014, 12:48Boabele de strugurii se spala bine si se pun intr-un bol, iar celor 6 oua li se separa albusul de galbenus. Pentru aluatul tartei se mixeaza mai intai cele 6 galbenusuri impreuna cu 200 g de zahar si ... (mai mult)
CitesteStrudel cu ciuperci
Publicata duminica, 3 august 2014, 08:28Ciupercile spalate si taiate in cuburi, se calesc in ulei incins, impreuna cu 2 catei de usturoi taiati marunt. Intr-un pahar cu 50 ml de apa, se dizolva 2 linguri de faina, apoi se toarna peste ... (mai mult)
CitestePrajitura cu prune si piersici
Publicata vineri, 1 august 2014, 11:24Fructele se spala bine, apoi li se scot samburii si se taie in felii. Peste ele se toarna un strop de zeama de lamaie, dar si putin rom. Separat se pune untul intr-un bol, peste el se adauga zaharul ... (mai mult)
CitestePlacinta cu prune si gris
Publicata vineri, 1 august 2014, 11:15Pentru aluat, se pun intr-un bol faina, laptele, drojdia, zaharul, oul, coaja de lamaie si un praf de sare si se amesteca impreuna, pana ce se obtine o compozitie consistenta, apoi se lasa la crescut,... (mai mult)
CitestePrajitura cu prune si iaurt
Publicata vineri, 1 august 2014, 11:09Prunele se spala si se taie in jumatati, indepartandu-le samburii. Intr-un vas se pun cele 4 oua impreuna cu zaharul si se bat spuma, peste ele se adauga iaurtul, uleiul, in etape si vanilia. La final... (mai mult)
CitesteTarta cu mure
Publicata joi, 31 iulie 2014, 10:16Intr-un bol se pun ouale, laptele batut si esenta de lamaie si se mixeaza. Separat, intr-un alt vas se mixeza untul impreuna cu zaharul pana ce devine o crema fina si se adauga peste amestecul de ou ... (mai mult)
CitestePandispan cu branza
Publicata miercuri, 30 iulie 2014, 11:05Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se mixeaza impreuna cu zaharul, faina, praful de copt, vanilia si 2 linguri de ulei. Peste acestea se adauga spuma de albusuri si se incorporeaza usor. ... (mai mult)
CitestePandispan cu piersici
Publicata miercuri, 30 iulie 2014, 11:00Mai intai se separa albusurile de galbenusuri si se pun in vase diferite. Albusurile se bat spuma, iar cand devin consistente, se adauga zaharul, dar si o lingura de apa clocotita. Se mixeaza pana ce ... (mai mult)
CitesteRulada cu banane
Publicata miercuri, 30 iulie 2014, 10:36Cele 5 oua se separa, albusuri de galbenusuri si se pun in boluri separate. Galbenusurile mixeaza impreuna cu cacao, zaharul, vanilia si praful de copt, iar la final se adauga faina. Albusurile se bat... (mai mult)
CitesteRulada cu caise
Publicata miercuri, 30 iulie 2014, 10:23Cele 3 oua se separa, albusuri de glabenusuri, galbenusurile batandu-se cu zaharul, pana devin crema, iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cele doua compozitii se vor amesteca apoi, usor, ... (mai mult)
CitesteRulada cu zmeura
Publicata miercuri, 30 iulie 2014, 10:08Celor 4 oua li se separa albusurile de galbenusuri si se pun in boluri separate. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul si esenta de vanilie, pana cand devin o crema fina. Separat, albusurile se bat... (mai mult)
CitesteBezele cu ciocolata
Publicata vineri, 25 iulie 2014, 10:10Bezelele cu ciocolata se prepara foarte usor si rapid, astfel cele 6 albusuri se mixeaza cu un praf de sare, iar cand incep sa se ingroase, se adauga zaharul si vanilia si se bat in continuare, pana ... (mai mult)
Citeste




















