Strudel cu ciuperci
Ingrediente:
350 g ciuperci champinion 300 g foietaj faina usturoi marar sare piper
Mod de preparare:
Ciupercile spalate si taiate in cuburi, se calesc in ulei incins, impreuna cu 2 catei de usturoi taiati marunt. Intr-un pahar cu 50 ml de apa, se dizolva 2 linguri de faina, apoi se toarna peste ciuperci si se amesteca mereu, lasand pe foc inca 5 minute. La final se presara piper, sare si marar tocat fin, se amesteca totul si se trece la umplerea strudelelor. Astfel, se intinde foietajul pe masa de lucru ce a fost tapetata cu putina faina si se imparte in 6 patrate egale. Fiecare patrat, va fi umplut cu ciuperci si rulat . Odata umplute, strudelele se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor timp de 20 de minute. Cand s-au rumenit, se scot si se servesc clade, sau reci, dupa plac.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste -
Strudel cu prune
Aluatul pentru strudel se realizeaza asemenator celui de cozonac, amestecand faina impreuna cu laptele caldut, ouale ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci cu oua
Ciupercile se toaca marunt si se pun la prajit in unt, odata cu ceapa tocata. Cand incepe sa se rumeneasca, se presara ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de ciuperci
Ceapa curatata si spalata se taie marunt si se caleste in ulei. Ciupercile taiate in felii se pun peste ceapa, se ... (mai mult)
Citeste -
Ficatei de pui cu ciuperci
Intr-o tigaie incingem ulei si calim ceapa tocata, peste ea adaugam ciupercile feliate si lasam la fiert, pana cand ... (mai mult)
Citeste







