Foietaj cu ciuperci
Ingrediente:
500 g ciuperci 1 pachet foietaj 100 g unt 1 ou sare piper
Mod de preparare:
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata de ciuperci. Aluatul se intinde pe masa de lucru si se imparte in patrate egale. Fiecare patrat va fi umplut cu o lingura de ciuperci calite. Se vor uni colturile opue si se vor obtine triunghiuri cu ciuperci ce vor fi asezate pe o tava tapetata cu unt si faina si vor sta la cuptor pentru 20 de minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Foietaj cu dovleac
Mai intai se rade dovleacul si se amesteca impreuna cu miezul de migdale, zaharul si scortisoara. Se tapeteaza o tava cu... (mai mult)
Citeste -
Strudel cu ciuperci
Ciupercile spalate si taiate in cuburi, se calesc in ulei incins, impreuna cu 2 catei de usturoi taiati marunt. Intr-un ... (mai mult)
Citeste -
Pateuri cu ciuperci
Ciupercile se spala bine si se taie in cubulete, la fel si ceapa, apoi, intr-o tigaie se incing 2 lingurite de ulei si ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu spanac
Spanacul se spala si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca marunt. Intr-un bol se dau pe razatoare parmezanul si ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu branza
Mai intai pregatim umplutura pentru care avem nevoie de un bol, in care sa punem branza, smantana, sare si piper. Le ... (mai mult)
Citeste -
Carnaciori in foietaj
Carnaciorii se taie in bucati de lungimi egale, aproximativ 5-6 cm, castravetii se taie in felii, iar ceapa se taie ... (mai mult)
Citeste