Foietaj cu dovleac
Ingrediente:
750 g foietaj 350 g dovleac 100 g zahar 5 g scortisoara 40 g migdale pisate
Mod de preparare:
Mai intai se rade dovleacul si se amesteca impreuna cu miezul de migdale, zaharul si scortisoara. Se tapeteaza o tava cu putin unt, apoi se intinde un strat de foi, peste acestea se intinde amestecul de dovleac si zahar, iar deasupra se intinde inca un strat de foietaj. Tava se da la cuptor, timp de 30 de minute, iar cand este gata, se scoate din cuptor, se taie in patrate egale si se aseaza pe un platou. Se servesc calde.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Dulceata de dovleac
Pulpa de dovleac se toaca in cubulete. Se pune intr-o cratita apa impreuna cu zaharul si zeama de la cele doua lamai. ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu dovleac
Spaghetele se pun la fiert, in apa cu putina sare, apoi se scurg si se dau la apa rece. Miezul de dovleac se aseaza ... (mai mult)
Citeste -
Strudel cu dovleac
Pentru prepararea strudelului cu dovleac, incepem mai intai sa batem untul cu un praf de sare, impreuna cu cele 300 g de... (mai mult)
Citeste -
Dovleac la cuptor
Dovleacul se taie bucati mai mici si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Zaharul, scortisoara si nuca se ... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de dovleac
Aceasta reteta se prepara usor, astfel se curata dovleacul de coaja si de seminte si se taie in cubulete. Se topeste ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de dovleac
Dovleacul se curata de coaja, apoi se da pe razatoare. Se iau apoi ouale, care se vor bate cu zahar, iar dupa ce devin ... (mai mult)
Citeste