Dovleac la cuptor
Ingrediente:
1 dovleac 3 linguri de zahar scortisoara miere nuca macinata
Mod de preparare:
Dovleacul se taie bucati mai mici si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Zaharul, scortisoara si nuca se amesteca si se pun peste feliile de dovleac, apoi lasam tava la cuptor timp de 80 de minute. Cand sunt gata, feliile se aseaza pe un platou, iar deasupra lor se toarna cate o lingurita de miere. Este delicios fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Dulceata de dovleac
Pulpa de dovleac se toaca in cubulete. Se pune intr-o cratita apa impreuna cu zaharul si zeama de la cele doua lamai. ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu dovleac
Spaghetele se pun la fiert, in apa cu putina sare, apoi se scurg si se dau la apa rece. Miezul de dovleac se aseaza ... (mai mult)
Citeste -
Strudel cu dovleac
Pentru prepararea strudelului cu dovleac, incepem mai intai sa batem untul cu un praf de sare, impreuna cu cele 300 g de... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu dovleac
Mai intai se rade dovleacul si se amesteca impreuna cu miezul de migdale, zaharul si scortisoara. Se tapeteaza o tava cu... (mai mult)
Citeste -
Budinca de dovleac
Dovleacul se curata de coaja, apoi se da pe razatoare. Se iau apoi ouale, care se vor bate cu zahar, iar dupa ce devin ... (mai mult)
Citeste -
Tarta cu dovleac
Se prepara aluatul de tarta, se tapeteaza forma si se coace pe jumatate, apoi se lasa sa se raceasca. Pentru a se obtine... (mai mult)
Citeste







