Foietaj cu branza

Foto - Foietaj cu branza
Complexitate: usor Timp de preparare: 30 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

350 g foietaj 400 g branza 100 ml smantana 6 rosii busuioc sare piper

Mod de preparare:

Mai intai pregatim umplutura pentru care avem nevoie de un bol, in care sa punem branza, smantana, sare si piper. Le amestecam bine, apoi intr-o tava de cuptor tapetata cu putin unt, intindem foaia de aluat, peste ea turnam umplutura de branza, iar deasupra asezam felii de rosii si presaram busuioc. Dam tava la cuptor, timp de 15-20 de minute, apoi o portionam si servim calda.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Vargabeles

    Vargabeles

    Intr-un bol, punem branza si o pasam cu o furculita. Peste ea adaugam galbenusurile celor 5 oua si zaharul vanilat, ... (mai mult)

    Citeste
  • Foietaj cu dovleac

    Foietaj cu dovleac

    Mai intai se rade dovleacul si se amesteca impreuna cu miezul de migdale, zaharul si scortisoara. Se tapeteaza o tava cu... (mai mult)

    Citeste
  • Pateuri cu branza

    Pateuri cu branza

    Se amesteca branza cu oaule, peste care adaugam si smantana impreuna cu cele 2 linguri de gris. Se omogenizeaza ... (mai mult)

    Citeste
  • Foietaj cu ciuperci

    Foietaj cu ciuperci

    Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)

    Citeste
  • Foietaj cu spanac

    Foietaj cu spanac

    Spanacul se spala si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca marunt. Intr-un bol se dau pe razatoare parmezanul si ... (mai mult)

    Citeste
  • Carnaciori in foietaj

    Carnaciori in foietaj

    Carnaciorii se taie in bucati de lungimi egale, aproximativ 5-6 cm, castravetii se taie in felii, iar ceapa se taie ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))