Foietaj cu branza
Ingrediente:
350 g foietaj 400 g branza 100 ml smantana 6 rosii busuioc sare piper
Mod de preparare:
Mai intai pregatim umplutura pentru care avem nevoie de un bol, in care sa punem branza, smantana, sare si piper. Le amestecam bine, apoi intr-o tava de cuptor tapetata cu putin unt, intindem foaia de aluat, peste ea turnam umplutura de branza, iar deasupra asezam felii de rosii si presaram busuioc. Dam tava la cuptor, timp de 15-20 de minute, apoi o portionam si servim calda.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Vargabeles
Intr-un bol, punem branza si o pasam cu o furculita. Peste ea adaugam galbenusurile celor 5 oua si zaharul vanilat, ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu dovleac
Mai intai se rade dovleacul si se amesteca impreuna cu miezul de migdale, zaharul si scortisoara. Se tapeteaza o tava cu... (mai mult)
Citeste -
Pateuri cu branza
Se amesteca branza cu oaule, peste care adaugam si smantana impreuna cu cele 2 linguri de gris. Se omogenizeaza ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu spanac
Spanacul se spala si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca marunt. Intr-un bol se dau pe razatoare parmezanul si ... (mai mult)
Citeste -
Carnaciori in foietaj
Carnaciorii se taie in bucati de lungimi egale, aproximativ 5-6 cm, castravetii se taie in felii, iar ceapa se taie ... (mai mult)
Citeste







