Aperitive

Flori de dovlecei pane

Flori de dovlecei pane

Publicata marti, 29 iulie 2014, 16:22
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Florile de dovlecel se spala bine in apa rece, li se indeparteaza partea din mijloc, apoi, in fiecare floare se aseaza cate o felie de mozarella. Se rasucesc usor, pentru a inchide branza bine in ... (mai mult)

Citeste
Cartofi umpluti cu sunca

Cartofi umpluti cu sunca

Publicata vineri, 25 iulie 2014, 13:27
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Cartofii se pun intr-o tava si se coc. Cand sunt gata, se scot din cuptor, se taie in jumatati si se scobesc, formand mici cupe. Miezul de cartof indepartat, se paseaza, peste el se adauga cele 2 oua,... (mai mult)

Citeste
Vinete umplute cu carne

Vinete umplute cu carne

Publicata marti, 22 iulie 2014, 12:06
Timp de gatire: 65 minute Complexitate: Usor

Vinetele spalate se taie pe lungime, in jumatati, apoi li se indeparteaza miezul cu o lingura. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit, in putin ulei incins, peste ea se adauga carnea tocata si se... (mai mult)

Citeste
Vinete umplute cu legume

Vinete umplute cu legume

Publicata marti, 22 iulie 2014, 12:01
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Legumele se curata si se spala, apoi morcovul se da pe razatoare, ceapa si ardeiul se toaca marunt, iar ciupercutele, in cubulete mici. Vinetele se taie in jumatati, apoi li se indeparteaza miezul, cu... (mai mult)

Citeste
Vinete evantai

Vinete evantai

Publicata marti, 22 iulie 2014, 11:55
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pentru inceput se spala vinetele si se taie in felii de 1 cm grosime, pe lungime, dar fara a indeparta cotorul. Rosiile se taie in felii, busuiocul se toaca marunt, iar usturoiul se piseaza bine. ... (mai mult)

Citeste
Rosii umplute cu carne

Rosii umplute cu carne

Publicata joi, 17 iulie 2014, 15:11
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pieptul de pui se pune la fiert, apoi se toaca in cubulete mici. Rosiile spalate se oparesc putin in apa fiarta, apoi se decojesc si se golesc de miez. Ciupescile si ceapa se toaca marunt si se calesc... (mai mult)

Citeste
Tarta cu dovlecei

Tarta cu dovlecei

Publicata joi, 17 iulie 2014, 15:07
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pentru aluat, se amesteca ingredientele bine, pana ce rezulta un aluat usor sfaramicios, apoi se da la frigider, cat timp se prepara umplutura. Pentru umplutur, se rade branza si se amesteca impreuna ... (mai mult)

Citeste
Chiftele de dovlecei

Chiftele de dovlecei

Publicata joi, 17 iulie 2014, 14:47
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Dovleceii si morcovul se curata si se dau pe razatoarea mare, apoi se scurg bine de zeama lasata. Ceapa se curata si se toaca marunt, la fel si patrunjelul verde. Toate acestea se amesteca intr-un ... (mai mult)

Citeste
Dovlecei cu branza la cuptor

Dovlecei cu branza la cuptor

Publicata joi, 17 iulie 2014, 14:20
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Dovleceii, dupa ce au fost spalati bine, se taie in jumatati, apoi fiecare jumatate se curata in interior, astfel incat sa rezulte niste cilindri, ce vor fi apoi umpluti cu amestecul de branza. Din ... (mai mult)

Citeste
Placinta cu ceapa verde

Placinta cu ceapa verde

Publicata marti, 17 iunie 2014, 10:57
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Din faina, drojdie, sare si unt se framanta un aluat care va sta la dospit, pana cand isi va dubla volumul. Intre timp intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se lasa la incins, apoi se adauga capa ... (mai mult)

Citeste
Tarta cu zucchini

Tarta cu zucchini

Publicata joi, 12 iunie 2014, 11:14
Timp de gatire: 85 minute Complexitate: Usor

Pentru inceput, se foloseste un bol in care se pun faina, praful de copt, cele 6 oua si uleiul. Toate acestea se amesteca bine, rezultatul fiind un aluat moale. Separat, legumele se spala si se ... (mai mult)

Citeste
Placinta cu loboda

Placinta cu loboda

Publicata marti, 3 iunie 2014, 12:52
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Loboda si ceapa verde se spala bine si se scurg de apa. Frunzele de loboda se toaca marunt si se pun intr-un bol, peste ele presarand putina sare. Foile de ceapa le tocam si le punem intr-o tigaie ... (mai mult)

Citeste
Foietaj cu spanac

Foietaj cu spanac

Publicata luni, 12 mai 2014, 13:49
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Spanacul se spala si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca marunt. Intr-un bol se dau pe razatoare parmezanul si casul, iar peste ele se adauga spanacul tocat, uleiul si condimentele, amestecand... (mai mult)

Citeste
Foietaj cu carne

Foietaj cu carne

Publicata luni, 12 mai 2014, 13:42
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Carnea de porc se spala si se da prin masina de tocat. Legumele, de asemenea se curata si se toca, apoi se adauga peste carnea de porc, se condimenteaza cu sare, chili si piper si se amesteca totul. ... (mai mult)

Citeste
Foietaj cu branza

Foietaj cu branza

Publicata vineri, 9 mai 2014, 14:54
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Mai intai pregatim umplutura pentru care avem nevoie de un bol, in care sa punem branza, smantana, sare si piper. Le amestecam bine, apoi intr-o tava de cuptor tapetata cu putin unt, intindem foaia de... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))