Aperitive
Terina de legume
Publicata joi, 13 august 2015, 11:50Morcovul, ardeiul si cartofii se taie in cubulete mici. Intr-o oala sa pune mazarea la fiert, iar separat, in alta oala se fierb celelalte legume, cu putina sare. Merele se curata de coaja si se toaca... (mai mult)
CitesteChiftele din orez
Publicata joi, 13 august 2015, 11:47Mai intai se spala bine orezul si se pune la fiert, in apa cu putina sare. Cand s-a fiert suficient, se scurge bine de apa si se da sub jet de apa rece. Separat se taie sunca in cubulete mici, iar ... (mai mult)
CitesteCarnaciori in foietaj
Publicata joi, 9 iulie 2015, 12:54Carnaciorii se taie in bucati de lungimi egale, aproximativ 5-6 cm, castravetii se taie in felii, iar ceapa se taie marunt. Foaia de aluat se taie in patratele egale, apoi in fiecacare patratel de ... (mai mult)
CitesteRulouri din piept de pui
Publicata miercuri, 6 mai 2015, 09:47Pieptul de pui se taie astfel incat sa rezulte felii cat mai intinse. Intr-un bol se pun rosiile si mozzarella taiate in cubulete, peste ele se presara piper si sare dupa gust si se toarna o lingurita... (mai mult)
CitesteBriose cu ciuperci
Publicata luni, 16 martie 2015, 11:21Intr-un vas, se cerne faina, peste aceasta se adauga praful de copt, cele 3 oua batute spuma, un praf de sare si putin piper. Cascavalul si telemeaua se dau pe razatoare si se adauga in vasul cu ... (mai mult)
CitesteBalmos
Publicata marti, 10 februarie 2015, 08:55Intr-o cratita cu pereti inalti se topeste untul, apoi se toarna laptele si se lasa la fiert. Cand incepe sa dea in clocot se presara malaiul, amestecand continuu, pentru a evita formarea ... (mai mult)
CitesteOua umplute cu avocado
Publicata marti, 10 februarie 2015, 08:50Ouale se fierb bine, se decojesc, se taie in jumatati si li se indeparteaza galbenusul. Intr-un bol se pun pulpa de avocado, galbenusurile fierte, se stoarce sucul de la o lamaie si se mixeaza totul. ... (mai mult)
CitesteBriose cu legume
Publicata marti, 10 februarie 2015, 08:26Intr-un bol se amesteca laptele impreuna cu cele doua oua, o lingura de ulei, dar si smantana. Peste ele se presara branza si cascavalul rase, iar la final se adauga faina si se omogenizeaza ... (mai mult)
CitesteFrittata cu pui
Publicata miercuri, 4 februarie 2015, 10:49Pieptul de pui se taie in cubulete si se rumeneste in putin ulei de masline, apoi se scot bucatile de carne si se pun intr-o tava termorezistenta. Ceapa se toaca fin si se caleste si ea, in tigaia in ... (mai mult)
CitesteFrittata cu somon afumat
Publicata miercuri, 4 februarie 2015, 10:39Intr-un bol se mixeaza bine ouale, impreuna cu smantana. Se toaca mararul fin, iar somonul in cubulete mici si se dauga peste oua, apoi se presara piper si sare si se amesteca in continuare. Intr-o ... (mai mult)
CitesteTarta cu spanac si somon
Publicata miercuri, 4 februarie 2015, 10:14Blatul se prepara amestecand toate ingredientele, iar cand incep sa se lege, se framanta cu mainile, pana se obtine un aluat usor sfaramicios. Cand e gata, se acopera cu o folie de plastic si se da la... (mai mult)
CitestePogaci cu jumari
Publicata miercuri, 28 ianuarie 2015, 12:53Se pregateste, pentru inceput, aluatul pentru poganele. Astfel, intr-un bol incapator se pune faina cernuta, peste ea se adauga sare, piper, smantana, cele doua oua batute si laptele caldut, in care ... (mai mult)
CitesteChiftelute cu susan
Publicata duminica, 21 decembrie 2014, 15:45Carnea de pui se da prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu susanul. Cartofii si ceapa se dau pe razatoare, iar patrunjelul se toaca marunt si se adauga toate peste carnea de pui. La final se ... (mai mult)
CitesteChec aperitiv cu sunca si cascaval
Publicata duminica, 21 decembrie 2014, 15:39Mai intai se pun cele 5 oua intr-un bol, impreuna cu smantana si se mixeaza timp de 2 minute. Peste ele se presara faina si cascavalul ras, ardeiul tocat cubulete mici, piperul si boabele de mustar ... (mai mult)
CitesteParizer de casa
Publicata luni, 8 decembrie 2014, 09:38Pieptul de pui se spala si se taie in cubulete. Cu ajutorul unui blender se va forma pasta pentru parizer. Astfel se pun intr-un bol mai mare ouale si se mixeaza, peste el se adauga condimentele, ... (mai mult)
Citeste