Aperitive

Vinete cu parmezan la cuptor

Vinete cu parmezan la cuptor

Publicata vineri, 22 august 2014, 13:31
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se pregateste mai intai sosul pentru care se pun intr-o tigaie cu putin ulei, cei doi catei de usturoi tocati marunt, peste ei se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si se lasa la fiert. Se ... (mai mult)

Citeste
Lutica cu rosii

Lutica cu rosii

Publicata vineri, 22 august 2014, 13:11
Timp de gatire: 25 minute Complexitate: Usor

Vinetele se coc si se curata asemanator ca pentru salata de vinete, apoi se toaca marunt sau se paseaza cu ajutorul unui blender. Separat, se coc rosiile si se decojesc, apoi se pun intr-un blender, ... (mai mult)

Citeste
Icre de fasole

Icre de fasole

Publicata vineri, 22 august 2014, 13:03
Timp de gatire: 100 minute Complexitate: Usor

Fasolea se alege, se spala si se pune la fiert, cam 90 minute. Odata cu fasolea se adauga si pastarnacul curatat si se lasa sa fiarba impreuna. Odata fierte, boabele de fasole si pastarnacul se scurg ... (mai mult)

Citeste
Briose cu cascaval

Briose cu cascaval

Publicata joi, 21 august 2014, 12:32
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol, se pun cele 3 oua si se amesteca impreuna cu uleiul si un praf de sare, apoi se presara faina si praful de copt. Peste ele se toarna laptele si se presara cascavalul ras. Toate acestea ... (mai mult)

Citeste
Rosii umplute cu ton

Rosii umplute cu ton

Publicata marti, 19 august 2014, 13:42
Timp de gatire: 10 minute Complexitate: Usor

Se prepara umplutura pentru rosii, amestecand toate ingredientele, se adauga sare, piper si putina zeama de lamaie si se mixeaza totul. Rosiilor li se indeparteaza capacul, adica partea de unde a ... (mai mult)

Citeste
Varza pane

Varza pane

Publicata luni, 18 august 2014, 13:10
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Varza se curata de foile de deasupra, apoi se taie in felii si se pune la fiert, in apa cu putina sare, dar se va lasa doar cat sa se patrunda putin, apoi se scoate si se scurge bine. Separat se pun ... (mai mult)

Citeste
Flori de dovlecei pane

Flori de dovlecei pane

Publicata marti, 29 iulie 2014, 16:22
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Florile de dovlecel se spala bine in apa rece, li se indeparteaza partea din mijloc, apoi, in fiecare floare se aseaza cate o felie de mozarella. Se rasucesc usor, pentru a inchide branza bine in ... (mai mult)

Citeste
Cartofi umpluti cu sunca

Cartofi umpluti cu sunca

Publicata vineri, 25 iulie 2014, 13:27
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Cartofii se pun intr-o tava si se coc. Cand sunt gata, se scot din cuptor, se taie in jumatati si se scobesc, formand mici cupe. Miezul de cartof indepartat, se paseaza, peste el se adauga cele 2 oua,... (mai mult)

Citeste
Vinete umplute cu carne

Vinete umplute cu carne

Publicata marti, 22 iulie 2014, 12:06
Timp de gatire: 65 minute Complexitate: Usor

Vinetele spalate se taie pe lungime, in jumatati, apoi li se indeparteaza miezul cu o lingura. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit, in putin ulei incins, peste ea se adauga carnea tocata si se... (mai mult)

Citeste
Vinete umplute cu legume

Vinete umplute cu legume

Publicata marti, 22 iulie 2014, 12:01
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Legumele se curata si se spala, apoi morcovul se da pe razatoare, ceapa si ardeiul se toaca marunt, iar ciupercutele, in cubulete mici. Vinetele se taie in jumatati, apoi li se indeparteaza miezul, cu... (mai mult)

Citeste
Vinete evantai

Vinete evantai

Publicata marti, 22 iulie 2014, 11:55
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pentru inceput se spala vinetele si se taie in felii de 1 cm grosime, pe lungime, dar fara a indeparta cotorul. Rosiile se taie in felii, busuiocul se toaca marunt, iar usturoiul se piseaza bine. ... (mai mult)

Citeste
Rosii umplute cu carne

Rosii umplute cu carne

Publicata joi, 17 iulie 2014, 15:11
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pieptul de pui se pune la fiert, apoi se toaca in cubulete mici. Rosiile spalate se oparesc putin in apa fiarta, apoi se decojesc si se golesc de miez. Ciupescile si ceapa se toaca marunt si se calesc... (mai mult)

Citeste
Tarta cu dovlecei

Tarta cu dovlecei

Publicata joi, 17 iulie 2014, 15:07
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pentru aluat, se amesteca ingredientele bine, pana ce rezulta un aluat usor sfaramicios, apoi se da la frigider, cat timp se prepara umplutura. Pentru umplutur, se rade branza si se amesteca impreuna ... (mai mult)

Citeste
Chiftele de dovlecei

Chiftele de dovlecei

Publicata joi, 17 iulie 2014, 14:47
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Dovleceii si morcovul se curata si se dau pe razatoarea mare, apoi se scurg bine de zeama lasata. Ceapa se curata si se toaca marunt, la fel si patrunjelul verde. Toate acestea se amesteca intr-un ... (mai mult)

Citeste
Dovlecei cu branza la cuptor

Dovlecei cu branza la cuptor

Publicata joi, 17 iulie 2014, 14:20
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Dovleceii, dupa ce au fost spalati bine, se taie in jumatati, apoi fiecare jumatate se curata in interior, astfel incat sa rezulte niste cilindri, ce vor fi apoi umpluti cu amestecul de branza. Din ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))