Aperitive

Balmos

Balmos

Publicata marti, 10 februarie 2015, 08:55
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Intr-o cratita cu pereti inalti se topeste untul, apoi se toarna laptele si se lasa la fiert. Cand incepe sa dea in clocot se presara malaiul, amestecand continuu, pentru a evita formarea ... (mai mult)

Citeste
Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu avocado

Publicata marti, 10 februarie 2015, 08:50
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Ouale se fierb bine, se decojesc, se taie in jumatati si li se indeparteaza galbenusul. Intr-un bol se pun pulpa de avocado, galbenusurile fierte, se stoarce sucul de la o lamaie si se mixeaza totul. ... (mai mult)

Citeste
Briose cu legume

Briose cu legume

Publicata marti, 10 februarie 2015, 08:26
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol se amesteca laptele impreuna cu cele doua oua, o lingura de ulei, dar si smantana. Peste ele se presara branza si cascavalul rase, iar la final se adauga faina si se omogenizeaza ... (mai mult)

Citeste
Frittata cu pui

Frittata cu pui

Publicata miercuri, 4 februarie 2015, 10:49
Timp de gatire: 25 minute Complexitate: Usor

Pieptul de pui se taie in cubulete si se rumeneste in putin ulei de masline, apoi se scot bucatile de carne si se pun intr-o tava termorezistenta. Ceapa se toaca fin si se caleste si ea, in tigaia in ... (mai mult)

Citeste
Frittata cu somon afumat

Frittata cu somon afumat

Publicata miercuri, 4 februarie 2015, 10:39
Timp de gatire: 15 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol se mixeaza bine ouale, impreuna cu smantana. Se toaca mararul fin, iar somonul in cubulete mici si se dauga peste oua, apoi se presara piper si sare si se amesteca in continuare. Intr-o ... (mai mult)

Citeste
Tarta cu spanac si somon

Tarta cu spanac si somon

Publicata miercuri, 4 februarie 2015, 10:14
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Blatul se prepara amestecand toate ingredientele, iar cand incep sa se lege, se framanta cu mainile, pana se obtine un aluat usor sfaramicios. Cand e gata, se acopera cu o folie de plastic si se da la... (mai mult)

Citeste
Pogaci cu jumari

Pogaci cu jumari

Publicata miercuri, 28 ianuarie 2015, 12:53
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Usor

Se pregateste, pentru inceput, aluatul pentru poganele. Astfel, intr-un bol incapator se pune faina cernuta, peste ea se adauga sare, piper, smantana, cele doua oua batute si laptele caldut, in care ... (mai mult)

Citeste
Chiftelute cu susan

Chiftelute cu susan

Publicata duminica, 21 decembrie 2014, 15:45
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Carnea de pui se da prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu susanul. Cartofii si ceapa se dau pe razatoare, iar patrunjelul se toaca marunt si se adauga toate peste carnea de pui. La final se ... (mai mult)

Citeste
Chec aperitiv cu sunca si cascaval

Chec aperitiv cu sunca si cascaval

Publicata duminica, 21 decembrie 2014, 15:39
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Mai intai se pun cele 5 oua intr-un bol, impreuna cu smantana si se mixeaza timp de 2 minute. Peste ele se presara faina si cascavalul ras, ardeiul tocat cubulete mici, piperul si boabele de mustar ... (mai mult)

Citeste
Parizer de casa

Parizer de casa

Publicata luni, 8 decembrie 2014, 09:38
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Pieptul de pui se spala si se taie in cubulete. Cu ajutorul unui blender se va forma pasta pentru parizer. Astfel se pun intr-un bol mai mare ouale si se mixeaza, peste el se adauga condimentele, ... (mai mult)

Citeste
Bagheta umpluta cu crema de branza

Bagheta umpluta cu crema de branza

Publicata luni, 8 decembrie 2014, 08:59
Timp de gatire: 15 minute Complexitate: Usor

Pentru inceput se taie cele doua baghete la una din extremitati, iar cu ajutorul unei lingurite, se scobeste usor miezul, rezultand astfel doi cilindri. Intr-un bol se pun branza, crema de branza, ... (mai mult)

Citeste
Chiftelute de somon

Chiftelute de somon

Publicata marti, 28 octombrie 2014, 11:29
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Somonul si usturoiul se toaca cu ajutorul unui blender. Cartofii se curata si se dau pe razatoare, apoi se scurg foarte bine de sucul lasat si se pun intr-un bol. Peste ei se adauga ceapa tocata fin, ... (mai mult)

Citeste
Rulouri cu prosciutto

Rulouri cu prosciutto

Publicata marti, 28 octombrie 2014, 11:22
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Mai intai se curata pieptul de pui si se transeaza, rezultand in jur de 6 felii. Bucatile de canre se bat ca pentru snitele, apoi se presara peste ele sare, piper si se ung cu mustar. Cascavalul, ... (mai mult)

Citeste
Vinete cu parmezan la cuptor

Vinete cu parmezan la cuptor

Publicata vineri, 22 august 2014, 10:31
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se pregateste mai intai sosul pentru care se pun intr-o tigaie cu putin ulei, cei doi catei de usturoi tocati marunt, peste ei se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si se lasa la fiert. Se ... (mai mult)

Citeste
Lutica cu rosii

Lutica cu rosii

Publicata vineri, 22 august 2014, 10:11
Timp de gatire: 25 minute Complexitate: Usor

Vinetele se coc si se curata asemanator ca pentru salata de vinete, apoi se toaca marunt sau se paseaza cu ajutorul unui blender. Separat, se coc rosiile si se decojesc, apoi se pun intr-un blender, ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))