Aperitive
Tarta cu dovlecei
Publicata joi, 17 iulie 2014, 12:07Pentru aluat, se amesteca ingredientele bine, pana ce rezulta un aluat usor sfaramicios, apoi se da la frigider, cat timp se prepara umplutura. Pentru umplutur, se rade branza si se amesteca impreuna ... (mai mult)
CitesteChiftele de dovlecei
Publicata joi, 17 iulie 2014, 11:47Dovleceii si morcovul se curata si se dau pe razatoarea mare, apoi se scurg bine de zeama lasata. Ceapa se curata si se toaca marunt, la fel si patrunjelul verde. Toate acestea se amesteca intr-un ... (mai mult)
CitesteDovlecei cu branza la cuptor
Publicata joi, 17 iulie 2014, 11:20Dovleceii, dupa ce au fost spalati bine, se taie in jumatati, apoi fiecare jumatate se curata in interior, astfel incat sa rezulte niste cilindri, ce vor fi apoi umpluti cu amestecul de branza. Din ... (mai mult)
CitestePlacinta cu ceapa verde
Publicata marti, 17 iunie 2014, 07:57Din faina, drojdie, sare si unt se framanta un aluat care va sta la dospit, pana cand isi va dubla volumul. Intre timp intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se lasa la incins, apoi se adauga capa ... (mai mult)
CitesteTarta cu zucchini
Publicata joi, 12 iunie 2014, 08:14Pentru inceput, se foloseste un bol in care se pun faina, praful de copt, cele 6 oua si uleiul. Toate acestea se amesteca bine, rezultatul fiind un aluat moale. Separat, legumele se spala si se ... (mai mult)
CitestePlacinta cu loboda
Publicata marti, 3 iunie 2014, 09:52Loboda si ceapa verde se spala bine si se scurg de apa. Frunzele de loboda se toaca marunt si se pun intr-un bol, peste ele presarand putina sare. Foile de ceapa le tocam si le punem intr-o tigaie ... (mai mult)
CitesteFoietaj cu spanac
Publicata luni, 12 mai 2014, 10:49Spanacul se spala si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca marunt. Intr-un bol se dau pe razatoare parmezanul si casul, iar peste ele se adauga spanacul tocat, uleiul si condimentele, amestecand... (mai mult)
CitesteFoietaj cu carne
Publicata luni, 12 mai 2014, 10:42Carnea de porc se spala si se da prin masina de tocat. Legumele, de asemenea se curata si se toca, apoi se adauga peste carnea de porc, se condimenteaza cu sare, chili si piper si se amesteca totul. ... (mai mult)
CitesteFoietaj cu branza
Publicata vineri, 9 mai 2014, 11:54Mai intai pregatim umplutura pentru care avem nevoie de un bol, in care sa punem branza, smantana, sare si piper. Le amestecam bine, apoi intr-o tava de cuptor tapetata cu putin unt, intindem foaia de... (mai mult)
CitestePaine umpluta
Publicata marti, 6 mai 2014, 12:20Painea se taie pe lungime si se curata de miez, formand astfel doua barcute. Legumele se spala, se taie in felii si se calesc in putin ulei, condimentate cu sare si piper. Cele doua barcute de paine ... (mai mult)
CitesteChec cu somon
Publicata joi, 27 februarie 2014, 13:59Intr-un bol, mixam cele 5 oua, pana devin spuma, peste ele adaugam faina, piperul, sarea, praful de copt, dar si smantana si uleiul, punem si cubuletele de somon, cascavalul dat pe razatoare si ... (mai mult)
CitesteChicken nuggets reteta
Publicata miercuri, 26 februarie 2014, 12:52Pieptul de pui se curata si se portioneaza in fasii mai groase, pe care le condimentam cu sare si piper. Separat, intr-un bol vom pune fulgii de porumb, in altul faina, iar in al treilea, cele doua ... (mai mult)
CitesteCrochete cu maioneza
Publicata miercuri, 19 februarie 2014, 16:08Crochetele se prepara punand, intr-un bol, carnea tocata, impreuna cu cele 3 oua, patrunjelul tocat, usturoiul pisat, piper si sare. Ingredientele se amesteca bine, rezultand o compozitie din care se ... (mai mult)
CitesteCrochete de pangasius
Publicata miercuri, 19 februarie 2014, 16:00Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert, apoi se scurg din apa, se paseaza si se pun intr-un bol. Peste cartofi adaugam pestele taiat in cubulete mici, legumele tocate marunt, usturoiul pisat, ... (mai mult)
CitesteCrochete de pui picante
Publicata miercuri, 19 februarie 2014, 14:38Mai intai vom da prin masina de tocat pieptul de pui, dar si usturoiul. Carnea tocata o vom amesteca impreuna cu ouale, faina, chilly, sare si piper si vom forma un amestec omogen. Din compozitia ... (mai mult)
Citeste




















