Aperitive

Quiche lorraine

Quiche lorraine

Publicata marti, 26 noiembrie 2013, 11:30
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Usor

Pentru aluat, amestecam faina impreuna cu untul si mixam bine. Peste acestea adaugam si galbenusul de ou si 3 linguri de apa mixand in continuare. Aluatul se impatureste intr-o folie de plastic si se ... (mai mult)

Citeste
Chiftele la cuptor

Chiftele la cuptor

Publicata vineri, 22 noiembrie 2013, 12:16
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol mare, asezam carnea, painea inmuiata in putina apa, ceapa verde tocata marunt, patrunjelul tocat si mararul. Amestecam bine, adaugam ouale, sarea si piperul, iar cand am obtinut un amestev... (mai mult)

Citeste
Chiftele de varza

Chiftele de varza

Publicata vineri, 22 noiembrie 2013, 12:10
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Varza se taie in bucati mai mari si se pune la fiert. Dupa aproximativ 10 minute, se scoate varza din apa si se scurge bine, apoi se toaca in fasii subtiri. Intr-o cratita, se topeste untul, iar cand ... (mai mult)

Citeste
Chiftele de post

Chiftele de post

Publicata vineri, 22 noiembrie 2013, 12:00
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Se curata cartofii de coaja, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o alta oala mai mica, se pune si orezul la fiert. Intre timp, se toaca ceapa si se pune la calit, iar ciupercile se taie ... (mai mult)

Citeste
Rulada cu dovleac

Rulada cu dovleac

Publicata luni, 18 noiembrie 2013, 13:22
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Realizam un aluat din ingredientele de mai sus, amestecand ouale, zaharul, coaja de lamaie, untul si zeama de la o lamaie, adaugand apoi, faina. Toate acestea se vor incorpora cu laptele cald in care ... (mai mult)

Citeste
Chiftele de naut

Chiftele de naut

Publicata vineri, 15 noiembrie 2013, 09:29
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Asemenea fasolei, nautul este de preferat a fi lasat cu o zi inainte de a fi gatit, sa stea in apa, la inmuiat. A doua zi se pune la fiert in apa cu sare, si se tine pe foc pana cand devine fraged. ... (mai mult)

Citeste
Chiftelute la cuptor

Chiftelute la cuptor

Publicata sambata, 9 noiembrie 2013, 10:41
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Morcovul si cartofii se curata si se dau pe razatoare. Se scurg bine de zeama si se pun intr-un castron. Ceapa se toaca si ea marunt, la fel procedam si cu verdeata. Amestecam ceapa si verdeata ... (mai mult)

Citeste
Chiftelute de vita

Chiftelute de vita

Publicata sambata, 9 noiembrie 2013, 10:35
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Cartofii ii curatam de coaja si ii taiem in cuburi, apoi ii punem la fiert in apa si sare. Tocati si ceapa si verdeata marunt. Intre timp carnea de vita o vom amesteca impreuna cu painea inmuiata in ... (mai mult)

Citeste
Chiftelute de pui

Chiftelute de pui

Publicata sambata, 9 noiembrie 2013, 10:30
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Mai intai pulpele sau pieptul de pui, dupa preferinta, le tocam cu ajutorul masinii de tocat. Ceapa se curata si se toaca marunt, la fel procedam si cu verdeata. Peste carnea de pui tocata, vom pune ... (mai mult)

Citeste
Chiftele de porc

Chiftele de porc

Publicata sambata, 9 noiembrie 2013, 10:20
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Pentru chiftelutele de porc, se curata si se toaca marunt ceapa si verdeata, iar usturoiul se piseaza fin. Folosim un bol mai mare in care vom pune carnea tocata si restul de ingrediente, condimentam ... (mai mult)

Citeste
Crochete de pui

Crochete de pui

Publicata sambata, 9 noiembrie 2013, 09:58
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Mai intai transam pieptul de pui, in fasii, il condimentam cu sare, piper, boia si usturoi granulat, apoi fulgii de porumb ii maruntim cu un tocator. Intr-un bol, batem bine cele 3 oua pe care le ... (mai mult)

Citeste
Popcorn de conopida

Popcorn de conopida

Publicata luni, 28 octombrie 2013, 11:20
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Dupa ce am spalat si am lasat sa se scurga, conopida se taie in buchetele. Punem buchetelele intr-o bol, peste care adaugam sarea si uleiul, amestecam toate ingredientele si trecem conopida intr-o ... (mai mult)

Citeste
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Publicata luni, 28 octombrie 2013, 10:03
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Carnaciorii in aluat se prepara portionand carnatii in bucati mai mici, apoi intindem un strat de foi de placinta si il taiem in fasii. Bucatile de carnat, se infasoara, pe rand in fasii de aluat si ... (mai mult)

Citeste
Rulada aperitiv

Rulada aperitiv

Publicata sambata, 26 octombrie 2013, 09:52
Timp de gatire: 75 minute Complexitate: Usor

Umplutura se realizeaza tocand carnea ce a fost spalata. Apoi se da morcovul pe razatoare, se toca ceapa si usturoiul marunt, apoi se calesc impreuna. Peste ele se va pune si carnea tocata si vom ... (mai mult)

Citeste
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Publicata sambata, 26 octombrie 2013, 09:41
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pentru inceput, tocam legumele in cubulete mici, la fel procedam si cu baconul. Apoi, cele 4 oua le batem bine pana devin spuma. Peste ouale batute turnam si uleiul treptat, apoi punem faina si praful... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))