Aperitive
Chiftelute marinate
Publicata sambata, 6 aprilie 2013, 09:22Se pun la microunde fileurile de peste timp de cateva minute pana isi lasa putin suc. Apoi, se scurg bine, se taie si se pun intr-un castron impreuna cu oul batut, usturoiul tocat, sare, patrunjel si ... (mai mult)
CitesteChiftele de soia
Publicata sambata, 6 aprilie 2013, 09:10Se pune soia la inmuiat in apa timp de o ora! Apoi, se scurge si se amesteca cu ou, faina, usturoi si patrunjel tocat fin! Dupa ce s-a amestecat bine se formeaza chiftelute si se pun la prajit in ulei... (mai mult)
CitesteChiftele de peste
Publicata sambata, 6 aprilie 2013, 09:02Se taie pestele marunt si se pune intr-un castron. Apoi, se taie ceapa si se pune in tigaie cu putin ulei ca sa se rumeneasca! Cand este gata se adauga, impreuna cu usturoiul tocat, in castron! Se ... (mai mult)
CitesteChiftele de cartofi
Publicata sambata, 6 aprilie 2013, 08:52Fierbeti cartofii, necuratati, in apa sarata! Apoi, ii scurgeti si ii curatati de coaja, ii pisati si ii puneti intr-un castron. Maruntiti branza, tocati ceapa verde, mararul si puneti-le peste ... (mai mult)
CitesteBulete de cascaval
Publicata vineri, 5 aprilie 2013, 08:44Se rade cascavalul si se amesteca cu faina, cu 2 oua batute si putin pesmet. Se condimenteaza cu piper si se bate bine aluatul obtinut! Apoi se trece prin ou si pesmet. Se incalzeste uleiul in tigaie ... (mai mult)
CitesteBulete de cartofi
Publicata vineri, 5 aprilie 2013, 08:31Se curata si se taie cartofii. Apoi, se pun la fiert 10 minute. Intre timp se rade branza si se taie ardeiul. Cand sunt gata cartofii se pun intr-un castron impreuna cu tonul, ardeiul, branza rasa, ... (mai mult)
CitesteBruschete cu somon
Publicata vineri, 5 aprilie 2013, 08:20Se prajesc feliile de paine in usturoi tocat sau pisat! Se curata rucola, se taie o portocala, branza si se pun pe feliile de paine. Apoi, se face un sos din busuioc, usturoi, ulei, sare, piper si ... (mai mult)
CitesteBruschete cu rosii
Publicata vineri, 5 aprilie 2013, 08:07Se taie rosiile in cate 4 bucati si se amesteca cu putin busuioc. Apoi, se adauga peste ulei, otet, sare si se lasa 15 minute la marinat! Intre timp, se pregatesc feliile de paine. Acestea se pun la ... (mai mult)
CitesteAperitive cu somon
Publicata luni, 25 martie 2013, 10:26Se taie somonul in bucati mici si se pun intr-un castron. Apoi, se taie branza de capra, se pune peste somon impreuna cu o lingura de ulei de masline. Se presara marar si se amesteca! Dupa ce s-au ... (mai mult)
CitesteAndive la cuptor
Publicata duminica, 10 februarie 2013, 14:30Se curata andivele de frunzele exterioare, se spala si se pun la fier in apa clocotita cu sare, 10 minute. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se lasa sa se zvante pe un prosop curat sau pe hartie ... (mai mult)
CitesteDovlecei marinati
Publicata duminica, 10 februarie 2013, 14:15Dovleceii se spala bine si, daca sunt fragezi, nu se curata de coaja. Se taie felii rotunde de circa 2 cm lungime. Se pun maslinele la desarat in apa calda. Otetul se amesteca cu apa, uleiul de ... (mai mult)
CitesteCascaval pane
Publicata joi, 22 noiembrie 2012, 19:02Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime. Feliile se dau prin lapte, apoi prin faina, ou (batut bine cu furculita) si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile. O tigaie goala se infierbanta ... (mai mult)
Citeste

















