Bulete de cascaval
Ingrediente:
400 g cascaval 3 oua 3 linguri de faina 100 g pesmet ulei de masline piper
Mod de preparare:
Se rade cascavalul si se amesteca cu faina, cu 2 oua batute si putin pesmet. Se condimenteaza cu piper si se bate bine aluatul obtinut! Apoi se trece prin ou si pesmet. Se incalzeste uleiul in tigaie si se pun bilele obtinute la prajit. Cand se rumenesc se scurg de ulei. Se servesc calde!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Piept de pui cu cascaval
Dupa ce se spala pieptul de pui, se feliaza si se aseaza intr-o tava. Apoi, se curata si se piseaza usturoiul si se ... (mai mult)
Citeste -
Bulete de cartofi
Se curata si se taie cartofii. Apoi, se pun la fiert 10 minute. Intre timp se rade branza si se taie ardeiul. Cand sunt ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu cascaval
Intr-un bol, se bat bine ouale si se adauga cascaval ras, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi, intr-o ... (mai mult)
Citeste -
Bulete de branza
Intr-un castron, se pun ouale impreuna cu cascavalul ras. Se adauga faina, praf de copt si putin piper. Se amesteca bine... (mai mult)
Citeste -
Covrigei cu cascaval
Intr-un castron, se pune smantana impreuna cu galbenusurile, 150 grame cascaval ras, margarina, putina sare, bicarbonat ... (mai mult)
Citeste -
Cascaval pane
Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime. Feliile se dau prin lapte, apoi prin faina, ou (batut bine cu furculita) si... (mai mult)
Citeste