Piept de pui cu cascaval

Foto - Piept de pui cu cascaval
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

2 bucati piept de pui 200 g smantana 150 g cascaval 2 catei de usturoi sare piper

Mod de preparare:

Dupa ce se spala pieptul de pui, se feliaza si se aseaza intr-o tava. Apoi, se curata si se piseaza usturoiul si se amesteca cu smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Se toarna sosul peste bucatile de pui si se presara cascaval ras pe deasupra. Se baga tava la cuptor timp de 45 de minute. Cand sunt gata, se stinge focul si se pot servi bucatile de pui cu cascaval.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Cordon bleu

    Cordon bleu

    Se pune pieptul de pui la marinat, timp de o ora, in ulei de masline condimentat cu sare, piper si putin boia de ardei! ... (mai mult)

    Citeste
  • Rulada de pui

    Rulada de pui

    Se incalzeste cuptorul la 250 de grade. Apoi, pe o foaie de aluminiu unsa cu ulei, se pun 5 felii de bacon, una langa ... (mai mult)

    Citeste
  • Clatite cu pui

    Clatite cu pui

    Intr-o oala cu apa si putina sare, se fierbe pieptul de pui, iar cand s-a fiert suficient, se scurge bine de apa, apoi ... (mai mult)

    Citeste
  • Paste cu piept de pui

    Paste cu piept de pui

    Intr-o oala punem cam 2 litri de apa si o lingura de sare, iar cand incepe sa fiarba, punem pastele. Le vom lasa la ... (mai mult)

    Citeste
  • Rulouri cu prosciutto

    Rulouri cu prosciutto

    Mai intai se curata pieptul de pui si se transeaza, rezultand in jur de 6 felii. Bucatile de canre se bat ca pentru ... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu cascaval

    Omleta cu cascaval

    Intr-un bol, se bat bine ouale si se adauga cascaval ras, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi, intr-o ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))