Clatite cu pui
Ingrediente:
6 foi de clatite 400 g piept de pui 250 g cascaval faina 1 ou 50 g pesmet
Mod de preparare:
Intr-o oala cu apa si putina sare, se fierbe pieptul de pui, iar cand s-a fiert suficient, se scurge bine de apa, apoi se toaca marunt si se pune intr-un bol. Peste carne se rade cascavalul si se amesteca. Fiecare foaie de clatita se va umple pe rand cu amestecul de carne si cascaval, se ruleaza si se prind bine la capete, astfel incat sa nu iasa umplutura, apoi se dau prin amestecul de ou si pesmet si se rumenesc in ulei incins. Se servesc fierbinti sau reci.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Clatite cu pui si ciuperci
Pentru clatite, se pun intr-un bol faina, peste ea se adauga oul batut spuma, apa si un praf de sare. Se amesteca bine ... (mai mult)
Citeste -
Clatite cu mere
Clatite se prepara din aluatul clasic, la care adauagm putin zahr pudra si esente de vanilie. Umplutura o pregatim ... (mai mult)
Citeste -
Tort de clatite
Clatitele le preparam batand mai intai ouale cu un tel, peste ele turnam laptele si faina si amestecam bine, pentru a ... (mai mult)
Citeste -
Clatite cu inghetata
Intr-un bol se sparg cele 3 oua, se bat bine, apoi se adauga laptele si se presara faina, in ploaie, amestecand mereu, ... (mai mult)
Citeste -
Clatite banatene
Branza se sfarama si se amesteca impreuna cu un ou, zahar, cam 100 g, vanilie, dar si stafidele. Se amesteca bine, iar ... (mai mult)
Citeste -
Clatite cu capsuni
Intr-un bol se pune branza faramata cu o furculita, peste ea se adauga zaharul si sucul de lamaie si se amesteca bine. ... (mai mult)
Citeste







