Clatite cu pui si ciuperci
Ingrediente:
Clatite: 100 g faina 400 ml apa 1 ou sare Umplutura: 400 g piept de pui 400 g ciuperci 4 fire ceapa verde 2 catei de usturoi 100 gr telemea sare piper
Mod de preparare:
Pentru clatite, se pun intr-un bol faina, peste ea se adauga oul batut spuma, apa si un praf de sare. Se amesteca bine totul, apoi se rumenesc clatitele, intr-o tigaie. Umplutura pentru clatite se prepara calind intr-o tigaie pieptul de pui tocat in cubulete mici, peste el se pun ceapa tocata fin, usturoiul pisat, sare, piper, iar spre final ciupercile taiate felii subtiri. Cand sucul lasat de carne si ciuperci a scazut definitiv, se opreste focul. O data preparata si umplutura, se umplu clatitele pe rand si se aseaza intr-o tava, peste ele se rade branza si se dau la cuptor. Dupa 20 de minute, se scot si se pot servi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Clatite umplute cu ciuperci
Ceapa tocata marunt se caleste, un minut, in tot undelemnul si apoi se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in ... (mai mult)
Citeste -
Clatite cu mere
Clatite se prepara din aluatul clasic, la care adauagm putin zahr pudra si esente de vanilie. Umplutura o pregatim ... (mai mult)
Citeste -
Clatite cu ciuperci
Ciupercile se spala si se toaca in cubulete mici, ceapa se toaca marunt, la fel si patrunjelul. Intr-o tigaie, se toarna... (mai mult)
Citeste -
Tort de clatite
Clatitele le preparam batand mai intai ouale cu un tel, peste ele turnam laptele si faina si amestecam bine, pentru a ... (mai mult)
Citeste -
Clatite cu inghetata
Intr-un bol se sparg cele 3 oua, se bat bine, apoi se adauga laptele si se presara faina, in ploaie, amestecand mereu, ... (mai mult)
Citeste -
Clatite banatene
Branza se sfarama si se amesteca impreuna cu un ou, zahar, cam 100 g, vanilie, dar si stafidele. Se amesteca bine, iar ... (mai mult)
Citeste







