Rulouri cu prosciutto
Ingrediente:
1 piept de pui 6 felii de prosciutto crudo feliat 150 g kaiser 200 g ciuperci 200 g cascaval 1 ardei gogosar mustar sare piper
Mod de preparare:
Mai intai se curata pieptul de pui si se transeaza, rezultand in jur de 6 felii. Bucatile de canre se bat ca pentru snitele, apoi se presara peste ele sare, piper si se ung cu mustar. Cascavalul, kaiserul si ciupercile se taie in felii, iar ardeiul gogosar se taie julien. Acestea vor reprezenta umplutura pentru feliile de pui, astfel se vor aseza pe rand, o felie de cascaval, una de kaiser, apoi felii de ciuperci si cateva fasii de ardei. Se ruleaza usor carnea si se formeaza rulourile de pui, ce vor fi imbracate la final, de cate o felie de prosciutto crudo. Rulourile se aseaza intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu si se gatesc la cuptor, cam pentru jumatate de ora. Cand sunt gata, se scot si se servesc simple sau insotite de garnitura preferata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Paste cu prosciutto
Ceapa, posciutto, mazarea si ciupercile se taie in felii subtiri, apoi se pun la calit, intr-o tigaie, in care s-a ... (mai mult)
Citeste -
Rulouri cu crema de vanilie
Mai intai se pregateste aluatul pentru rulouri, punand intr-o cratita zaharul impreuna cu laptele si uleiul si se aseaza... (mai mult)
Citeste -
Rulouri de dovlecei
Se spala dovleceii, se taie felii in lung si se lasa putin la scurs. Apoi, se pun pe gratar sau intr-o tigaie, se ... (mai mult)
Citeste -
Rulouri de ficatei cu bacon
Ficateii de pui se spala si se curata de pielite, apoi se calesc intr-o tigaie, in care s-a topit untul. Se presara ... (mai mult)
Citeste -
Covrigei cu susan
Intr-un vas mai mare se cerne faina, peste ea se adauga zaharul, o lingura de sare, drojdia uscata, laptele caldut, ... (mai mult)
Citeste -
Rulouri din piept de pui
Pieptul de pui se taie astfel incat sa rezulte felii cat mai intinse. Intr-un bol se pun rosiile si mozzarella taiate in... (mai mult)
Citeste







