Rulouri din piept de pui

Foto - Rulouri din piept de pui
Complexitate: usor Timp de preparare: 40 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg piept de pui 200 g mozzarella 3 rosii 2 oua 150 g pesmet 50 g parmezan piper sare

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie astfel incat sa rezulte felii cat mai intinse. Intr-un bol se pun rosiile si mozzarella taiate in cubulete, peste ele se presara piper si sare dupa gust si se toarna o lingurita de ulei de masline. Feliile de carne vor fi umplute cu amestecul de rosii si mozzarella, punand cate o lingura de amestec pe fiecare bucata de carne, apoi se ruleaza usor si se prind cu ajutorul unor scobitori. Fiecare rulou de pui va fi tavalit prin ou batut, apoi prin pesmet si parmeazan ras si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se gatesc in cuptorul incins. Dupa aproximativ 30 de minute, cand devin rumene si crocante, se scot din cuptor si se servesc.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Rulouri cu crema de vanilie

    Rulouri cu crema de vanilie

    Mai intai se pregateste aluatul pentru rulouri, punand intr-o cratita zaharul impreuna cu laptele si uleiul si se aseaza... (mai mult)

    Citeste
  • Rulouri cu prosciutto

    Rulouri cu prosciutto

    Mai intai se curata pieptul de pui si se transeaza, rezultand in jur de 6 felii. Bucatile de canre se bat ca pentru ... (mai mult)

    Citeste
  • Rulouri de dovlecei

    Rulouri de dovlecei

    Se spala dovleceii, se taie felii in lung si se lasa putin la scurs. Apoi, se pun pe gratar sau intr-o tigaie, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Piept de curcan la cuptor

    Piept de curcan la cuptor

    Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. ... (mai mult)

    Citeste
  • Piept de pui cu cascaval

    Piept de pui cu cascaval

    Dupa ce se spala pieptul de pui, se feliaza si se aseaza intr-o tava. Apoi, se curata si se piseaza usturoiul si se ... (mai mult)

    Citeste
  • Piept de gasca la cuptor

    Piept de gasca la cuptor

    Pieptul de gasca se fierbe putin in apa cu sare, apoi se scurge de apa si se aseaza intr-o tava de cuptor. Peste el ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))