Piept de curcan la cuptor

Foto - Piept de curcan la cuptor
Complexitate: usor Timp de preparare: 70 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 piept de curcan 20 ml ulei 100 ml vin alb cimbru sare piper usturoi 20 ml ulei 20 g unt 20 g faina

Mod de preparare:

Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. Separat, se caleste usturoiul in unt si se amesteca impreuna cu faina si vinul. Sosul rezultat se toarna peste curcan, iar dupa o ora este gata.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Frigarui de curcan

    Frigarui de curcan

    Pieprul de curcan se transeaza in fasii, apoi ceapa se toaca marunt, la fel si patrunjelul. Ceapa se caleste putin in ... (mai mult)

    Citeste
  • Snitel de curcan

    Snitel de curcan

    Se taie cu atentie pieptul de curcan. Fileurile obtinute se bat putin cu ciocanul. Apoi, radeti coaja de la o lamaie, ... (mai mult)

    Citeste
  • Pastrama de curcan

    Pastrama de curcan

    Mai intai se pregateste carnea, care se curata de oase si piele, apoi se spala si se scurge bine de apa. Toate ... (mai mult)

    Citeste
  • Pulpe de curcan la cuptor

    Pulpe de curcan la cuptor

    Intr-un castron, se amesteca chimenul, bulionul, usturoiul pisat, untul topit, putina supa de pui si otetul. Se pun ... (mai mult)

    Citeste
  • Medalion de curcan

    Medalion de curcan

    Carnea de curcan se taie in felii si se bat cu un ciocan de lemn. Separat, intr-un bol se bat ouale impreuna cu sare, ... (mai mult)

    Citeste
  • Pulpa de curcan la cuptor

    Pulpa de curcan la cuptor

    Pulpele de curcan se spala si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Peste ele presaram condimentele, avand grija se le ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))