Pulpa de curcan la cuptor
Ingrediente:
2 pulpe de curcan rozmarin cimbru lamaie ulei sare piper
Mod de preparare:
Pulpele de curcan se spala si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Peste ele presaram condimentele, avand grija se le acoperim pe ambele parti cu aromele ingredientelor, turnam putin ulei si dam tava la cuptorul incins in prealabil. Vom gati carnea cam 45 de minute, cand a devenit rumena deasupra, stoarcem zeama de lamaie, mai lasam 10 minute, apoi putem scoate tava din cuptor si servi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Piept de curcan la cuptor
Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. ... (mai mult)
Citeste -
Frigarui de curcan
Pieprul de curcan se transeaza in fasii, apoi ceapa se toaca marunt, la fel si patrunjelul. Ceapa se caleste putin in ... (mai mult)
Citeste -
Pulpe de curcan la cuptor
Intr-un castron, se amesteca chimenul, bulionul, usturoiul pisat, untul topit, putina supa de pui si otetul. Se pun ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de curcan
Carnea de curcan se taie in felii si se bat cu un ciocan de lemn. Separat, intr-un bol se bat ouale impreuna cu sare, ... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de miel la cuptor
Pentru inceput, spalam pulpa de miel si o scurgem bine de apa. O impanam cu felii de usturoi, din loc in loc si o ... (mai mult)
Citeste -
Aripi de curcan la cuptor
Aripile de curcan se curata bine, se spala si se pun intr-o tava termorezistenta. Peste ele presaram condimentele si ... (mai mult)
Citeste