Aripi de curcan la cuptor
Ingrediente:
6 aripi de curcan 250 ml vin alb piper negru usturoi boia dulce ulei sare
Mod de preparare:
Aripile de curcan se curata bine, se spala si se pun intr-o tava termorezistenta. Peste ele presaram condimentele si usturoiul, amestecam bine pentru a ne sigura ca aripile au fost acoperite de ingrediente si dam tava la cuptorul incins. Cand au inceput sa se inabuse, adaugam si vinul si lasam la rumenit, pana cand scade vinul. Cand sunt gata, se scot si se servesc alaturi de garnitura prefarata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de curcan
Se spala si se taie 3 bucati de carne de curcan. Apoi, se pun la prajit in ulei de masline pana devin aurii. Se taie ... (mai mult)
Citeste -
Piftie de curcan
Se pun intr-o oala bucatile de curcan si se fierb, urmand ca dupa ce au fiert bine, sa se scoata si sa se spele sub un ... (mai mult)
Citeste -
Piept de curcan la cuptor
Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. ... (mai mult)
Citeste -
Pulpe de curcan la cuptor
Intr-un castron, se amesteca chimenul, bulionul, usturoiul pisat, untul topit, putina supa de pui si otetul. Se pun ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de curcan
Carnea de curcan se taie in felii si se bat cu un ciocan de lemn. Separat, intr-un bol se bat ouale impreuna cu sare, ... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de curcan la cuptor
Pulpele de curcan se spala si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Peste ele presaram condimentele, avand grija se le ... (mai mult)
Citeste