Fripturi
Piept de pui cu fulgi de porumb
Publicata joi, 30 aprilie 2015, 10:28Intr-un bol se sparg cele 3 oua si se bat cu furculita, pana devin spuma, peste ele se presara sare, piper, oregano si boia si se amesteca bine. Pieptul de pui se transeaza in felii mai subtiri si se ... (mai mult)
CitesteSpata de porc la cuptor
Publicata luni, 23 martie 2015, 11:01Intr-o tava termorezitenta se aseaza carnea ce a fost taiata in felii mai groase, peste ele se presara condimentele, se adauga usturoiul pisat si se torna cam 3 linguri de ulei. In cuptorul incins, se... (mai mult)
CitesteFleica de porc la cuptor
Publicata luni, 23 martie 2015, 10:43Mai intai se curata si se spala bine carnea, apoi se transeaza astfel incat sa poata fi usor de gatit, iar cartofii se curata si se taie in sferturi. Intr-o tava mai inalta se aseaza cartofii, peste ... (mai mult)
CitestePulpe de pui la cuptor cu bere
Publicata miercuri, 18 martie 2015, 11:35Carnea de pui se cresteaza din loc in loc si se aseaza intr-o tava. Peste ea se adauga condimentele, te toarna cam 4 linguri de ulei si se amesteca cu ajutorul mainilor, pentru a acoperi bine, fiecare... (mai mult)
CitestePulpe de rata la cuptor
Publicata joi, 5 februarie 2015, 10:41Pulpele de rata curatate si spalate bine, se cresteaza din loc in loc, apoi se condimenteaza cu sare, piper si putina boia dulce. Dupa ce s-au imbracat in aromele condimentelor, se aseaza intr-o tava ... (mai mult)
CitesteFriptura de pui la cuptor
Publicata miercuri, 28 ianuarie 2015, 13:25Carnea de pui se condimenteaza cu piper, busuioc si maghiran, apoi se aseazape rand, intr-o tava unsa cu ulei. Se presara putina sare si usturoiul pisat si se torna vinul alb. In cuptorul ce a fost ... (mai mult)
CitesteFriptura de vita la cuptor
Publicata miercuri, 28 ianuarie 2015, 13:18Muschiul de vita se condimenteaza cu sare si piper, apoi se unge cu putin ulei si se aseaza pe gril, unde va sta cate 3 minute pe fiecare parte. Cand e gata, se trasfera intr-o tava termorezistenta si... (mai mult)
CitesteFriptura de porc la cuptor
Publicata miercuri, 28 ianuarie 2015, 13:08Se pregateste carnea, curatand-o bine, apoi se spala si se scurge bine de apa, asezand-o apoi pe un tocator. Carnea se taie in felii de grosimi egale, peste ele se presara condimentele, apoi se pun ... (mai mult)
CitesteFrigarui de porc
Publicata luni, 19 ianuarie 2015, 11:39Carnea se taie in cuburi de marimi egale, ciupercile se spala bine si se scurg de apa, iar ardeiul se taie fasii mai groase. Carnea se pune intr-un castron si se condimenteaza cu sare, piper, boia si ... (mai mult)
CitesteCotlet de porc la tava
Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 20:30Cotletul se feliaza si se condimenteaza bine cu piper, rozmarin si sare, apoi se aseaza intr-o tava. Peste carne se toarna uleiul de masline si se da tava la gatit, in cuptorul incins in prealabil. ... (mai mult)
CitesteCiolan afumat la cuptor
Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 20:25Cartofii se curata si se taie in sferturi, iar ceapa se taie rondele. Intr-o tava se aseaza ciolanul afumat care se cresteaza din loc in loc. Alaturi se pun carfofii si ceapa, se presara sare si ... (mai mult)
CitestePastrama de curcan
Publicata luni, 15 decembrie 2014, 11:50Mai intai se pregateste carnea, care se curata de oase si piele, apoi se spala si se scurge bine de apa. Toate condimentele se pun intr-un bol si se amesteca, apoi se adauga usturoiul pisat si se ... (mai mult)
CitestePastrama de pui
Publicata luni, 15 decembrie 2014, 11:41Pieptul de pui se transeaza in felii mai groase si se aseaza intr-un vas mai adanc. Intr-un bol se vor pune condimentele, zaharul si uleiu de masline, se amesteca totul cu 500 ml de apa si se toarna ... (mai mult)
CitestePastrama de berbecut
Publicata luni, 15 decembrie 2014, 11:31Carnea de berbecut se curata si se transeaza, apoi se spala bine. Condimentele se pun impreuna intr-un bol, se piseaza usturoiul si se adauga peste condimente, se amesteca totul si se toarna peste ... (mai mult)
CitestePastrama de capra
Publicata luni, 15 decembrie 2014, 11:23Carnea se spala, se portioneaza, in bucati mai mari si se aseaza intr-o tava. Deasupra se presara piperul, cimbrul si sare, dar si usturoiul pisat. Odata condimentata, pastrama de capra se acopera cu ... (mai mult)
Citeste