Fleica de porc la cuptor

Foto - Fleica de porc la cuptor
Complexitate: usor Timp de preparare: 85 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg fleica de porc 5 cartofi1 ceapa boia iute boia dulce rozmarin piper sare

Mod de preparare:

Mai intai se curata si se spala bine carnea, apoi se transeaza astfel incat sa poata fi usor de gatit, iar cartofii se curata si se taie in sferturi. Intr-o tava mai inalta se aseaza cartofii, peste acestia bucatile de carne, iar la final se presara condimentele si se toarna ulei, amestecand totul foarte bine, pentru a aroma friptura. Se porneste cuptorul, iar cand se incinge suficient, se da tava in cuptor, lasand carnea la gatit, cam 65 de minute, la foc mic, pana cand aceasta se patrunde suficient si se rumeneste deasupra. Cand e gata, se serveste alaturi de cartofii ce au servit ca pat pentru felica de porc.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Piftie de porc

    Piftie de porc

    Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)

    Citeste
  • Pulpa de porc la cuptor

    Pulpa de porc la cuptor

    Pulpa de porc se spala si se da cu sare. Morcovii, cartofii, ceapa si usturoiul se curata si se taie felii. Carnea se ... (mai mult)

    Citeste
  • Muschiulet de porc la cuptor

    Muschiulet de porc la cuptor

    Se spala muschiul de porc si se fac cateva gauri in el pentru a introduce bucatele de usturoi. Apoi, se condimenteaza cu... (mai mult)

    Citeste
  • Carnati de porc

    Carnati de porc

    Intr-un vas mare, vom pune carnea de porc ce tocmai am dat-o prin masina de tocat. Presaram sarea, piperul cimbrul si ... (mai mult)

    Citeste
  • Muschi de porc la cuptor cu legume

    Muschi de porc la cuptor cu legume

    Carnea de porc se portioneaza, apoi se unge cu putin unt, se presara peste ea, condimentele si se aseaza intr-o tava ... (mai mult)

    Citeste
  • Muschiulet de porc in crusta de piper

    Muschiulet de porc in crusta de piper

    Se curata muschiul de porc si se spala bine, apoi se scurge de apa. Se aseaza carnea intr-un vas incapator, peste care ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))