Fripturi

Cotlet de berbecut

Cotlet de berbecut

Publicata marti, 29 octombrie 2013, 10:50
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Fierbem intr-o oala cu apa si sare, cartofii si morcuvul. Separat, asezam carnea de berbecut intr-o cratita si lasam la foc mic pentru a rumeni putin carnea, impreuna cu usturoiul, ceapa tocata si ... (mai mult)

Citeste
Cotlet de porc la gratar

Cotlet de porc la gratar

Publicata marti, 29 octombrie 2013, 10:40
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, sare si cimbru, se pun intr-o tava si se ung cu ulei. Se incinge gratarul, iar ... (mai mult)

Citeste
Friptura de berbecut

Friptura de berbecut

Publicata marti, 29 octombrie 2013, 10:28
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Usor

Se curata carnea si se spala bine, iar din loc in loc se cresteaza cu un cutit, punand catei de usturoi in fiecare crestatura. Se condimenteaza cu piper si sare si se aseaza intr-o tava. Se pune si ... (mai mult)

Citeste
Aripi de curcan la cuptor

Aripi de curcan la cuptor

Publicata marti, 29 octombrie 2013, 10:14
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Aripile de curcan se curata bine, se spala si se pun intr-o tava termorezistenta. Peste ele presaram condimentele si usturoiul, amestecam bine pentru a ne sigura ca aripile au fost acoperite de ... (mai mult)

Citeste
Coaste de porc cu miere

Coaste de porc cu miere

Publicata joi, 24 octombrie 2013, 10:14
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Usor

Carnea se curata si se spala, apoi se lasa intr-o tava. Preparam sosul in care vom pregati carnea, topind untul peste care adaugam usturoiul pisat, sare, piper, rozmarin. Acest sos se va turna peste ... (mai mult)

Citeste
Coaste de porc la cuptor

Coaste de porc la cuptor

Publicata joi, 24 octombrie 2013, 10:01
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Usor

Coastele se condimenteaza cu sare, piper, boia, cimbru si se pun in tava in care le vom gati. Se tin la cuptor 60 de minute cat sa se rumeneasca bine. Separat se pregateste sosul de rosii amestecat cu... (mai mult)

Citeste
Piept de rata la cuptor

Piept de rata la cuptor

Publicata joi, 24 octombrie 2013, 09:42
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Pentru a pregati o friptura de rata, trebuie ca mai intai sa incalzim cuptorul, urmand ca in acest timp sa pregatim carnea. Astfel, pieptul de rata este de preferat, a fi gatit cu piele, deoarece, ii ... (mai mult)

Citeste
Piept de curcan la cuptor

Piept de curcan la cuptor

Publicata joi, 24 octombrie 2013, 09:29
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. Separat, se caleste usturoiul in unt si se amesteca impreuna cu faina si vinul. Sosul... (mai mult)

Citeste
Piept de pui marinat

Piept de pui marinat

Publicata luni, 14 octombrie 2013, 10:41
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Pieptul de pui se curata si se taie in felii ca pentru snitel. Apoi, se aseaza feliile de carne intr-un bol mai mare, peste care se pun toate condimentele si se amesteca bine. Se acopera bolul si se ... (mai mult)

Citeste
Friptura de vitel

Friptura de vitel

Publicata vineri, 4 octombrie 2013, 09:16
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Usor

Intr-o tava se pune carnea taiata in felii, se toarna ulei, se presara piperul si sarea, apoi se da la cuptor. Dupa ce carenea a inceput sa-si schimbe culoarea, se adauga si vinul si se lasa la ... (mai mult)

Citeste
Friptura de vita

Friptura de vita

Publicata joi, 11 iulie 2013, 09:05
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Intr-un castron, se piseaza boabele de piper si adauga putina sare si usturoiul pisat. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se adauga 4 linguri de otet. Bucata de carne de vita se freaca bine cu ... (mai mult)

Citeste
Pastrama de oaie

Pastrama de oaie

Publicata marti, 23 aprilie 2013, 08:05
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Se spala carnea si se taie. Se pune la prajit in ulei de masline. In timp ce se prajeste carnea, se pune la calit ceapa impreuna cu usturoiul, tocate marunt, si ardeiul taiat cubulete. Se amesteca ... (mai mult)

Citeste
Pastrama de miel

Pastrama de miel

Publicata marti, 23 aprilie 2013, 07:35
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Se spala si se taie carnea de miel. Se bate putin cu ciocanul si se pune la prajit in ulei. Se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul si putin ulei. Se condimenteaza cu piper si se ... (mai mult)

Citeste
Costita la cuptor

Costita la cuptor

Publicata duminica, 21 aprilie 2013, 09:27
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Usor

Se spala si se taie (daca este nevoie) costita. Se pune intr-un castron cu ulei de masline si toate ingredientele! Se lasa la frigider timp de o ora ca sa se imbine aromele! Apoi, se incalzeste ... (mai mult)

Citeste
Aripioare crocante

Aripioare crocante

Publicata marti, 16 aprilie 2013, 08:20
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Se bate oul cu laptele si se amesteca cu faina, boia de ardei, sare si piper! Se dau aripioarele cu sare si piper, apoi se trec prin faina, ou si prin pesmet. Intr-o tava, unsa cu ulei, se aseaza ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))