Fripturi
Cotlet de berbecut
Publicata marti, 29 octombrie 2013, 10:50Fierbem intr-o oala cu apa si sare, cartofii si morcuvul. Separat, asezam carnea de berbecut intr-o cratita si lasam la foc mic pentru a rumeni putin carnea, impreuna cu usturoiul, ceapa tocata si ... (mai mult)
CitesteCotlet de porc la gratar
Publicata marti, 29 octombrie 2013, 10:40Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, sare si cimbru, se pun intr-o tava si se ung cu ulei. Se incinge gratarul, iar ... (mai mult)
CitesteFriptura de berbecut
Publicata marti, 29 octombrie 2013, 10:28Se curata carnea si se spala bine, iar din loc in loc se cresteaza cu un cutit, punand catei de usturoi in fiecare crestatura. Se condimenteaza cu piper si sare si se aseaza intr-o tava. Se pune si ... (mai mult)
CitesteAripi de curcan la cuptor
Publicata marti, 29 octombrie 2013, 10:14Aripile de curcan se curata bine, se spala si se pun intr-o tava termorezistenta. Peste ele presaram condimentele si usturoiul, amestecam bine pentru a ne sigura ca aripile au fost acoperite de ... (mai mult)
CitesteCoaste de porc cu miere
Publicata joi, 24 octombrie 2013, 10:14Carnea se curata si se spala, apoi se lasa intr-o tava. Preparam sosul in care vom pregati carnea, topind untul peste care adaugam usturoiul pisat, sare, piper, rozmarin. Acest sos se va turna peste ... (mai mult)
CitesteCoaste de porc la cuptor
Publicata joi, 24 octombrie 2013, 10:01Coastele se condimenteaza cu sare, piper, boia, cimbru si se pun in tava in care le vom gati. Se tin la cuptor 60 de minute cat sa se rumeneasca bine. Separat se pregateste sosul de rosii amestecat cu... (mai mult)
CitestePiept de rata la cuptor
Publicata joi, 24 octombrie 2013, 09:42Pentru a pregati o friptura de rata, trebuie ca mai intai sa incalzim cuptorul, urmand ca in acest timp sa pregatim carnea. Astfel, pieptul de rata este de preferat, a fi gatit cu piele, deoarece, ii ... (mai mult)
CitestePiept de curcan la cuptor
Publicata joi, 24 octombrie 2013, 09:29Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. Separat, se caleste usturoiul in unt si se amesteca impreuna cu faina si vinul. Sosul... (mai mult)
CitestePiept de pui marinat
Publicata luni, 14 octombrie 2013, 10:41Pieptul de pui se curata si se taie in felii ca pentru snitel. Apoi, se aseaza feliile de carne intr-un bol mai mare, peste care se pun toate condimentele si se amesteca bine. Se acopera bolul si se ... (mai mult)
CitesteFriptura de vitel
Publicata vineri, 4 octombrie 2013, 09:16Intr-o tava se pune carnea taiata in felii, se toarna ulei, se presara piperul si sarea, apoi se da la cuptor. Dupa ce carenea a inceput sa-si schimbe culoarea, se adauga si vinul si se lasa la ... (mai mult)
CitesteFriptura de vita
Publicata joi, 11 iulie 2013, 09:05Intr-un castron, se piseaza boabele de piper si adauga putina sare si usturoiul pisat. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se adauga 4 linguri de otet. Bucata de carne de vita se freaca bine cu ... (mai mult)
CitestePastrama de oaie
Publicata marti, 23 aprilie 2013, 08:05Se spala carnea si se taie. Se pune la prajit in ulei de masline. In timp ce se prajeste carnea, se pune la calit ceapa impreuna cu usturoiul, tocate marunt, si ardeiul taiat cubulete. Se amesteca ... (mai mult)
CitestePastrama de miel
Publicata marti, 23 aprilie 2013, 07:35Se spala si se taie carnea de miel. Se bate putin cu ciocanul si se pune la prajit in ulei. Se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul si putin ulei. Se condimenteaza cu piper si se ... (mai mult)
CitesteCostita la cuptor
Publicata duminica, 21 aprilie 2013, 09:27Se spala si se taie (daca este nevoie) costita. Se pune intr-un castron cu ulei de masline si toate ingredientele! Se lasa la frigider timp de o ora ca sa se imbine aromele! Apoi, se incalzeste ... (mai mult)
CitesteAripioare crocante
Publicata marti, 16 aprilie 2013, 08:20Se bate oul cu laptele si se amesteca cu faina, boia de ardei, sare si piper! Se dau aripioarele cu sare si piper, apoi se trec prin faina, ou si prin pesmet. Intr-o tava, unsa cu ulei, se aseaza ... (mai mult)
Citeste




















