Friptura de vitel
Ingrediente:
1 kg pulpa de vitel 100 ml vin alb 100 ml ulei 4 rosii 2 cepe 2 morcovi 2 ardei grasi 1 usturoi 3 cartofi patrunjel marar sare piper
Mod de preparare:
Intr-o tava se pune carnea taiata in felii, se toarna ulei, se presara piperul si sarea, apoi se da la cuptor. Dupa ce carenea a inceput sa-si schimbe culoarea, se adauga si vinul si se lasa la cuptor, pana ce sosul obtinut incepe sa scada. In acest timp se curata si se taie legumele. Carnea de vitel, cand e aproape gata, se scoate din tava si se pune untr-un vas acoperit pentru a o pastra calda. In sosul ramas se adauga legumele ce vor fi tinute la cuptor pentru 30 de minute. Apoi, cand legumele s-au inmuiat, se pune din nou canea si verdeata in tava si se mai lasa aproximativ 10 minute pentru ca preparatul sa fie gata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de mere
Merele se curata de coaja, se taie sferturi si se scot samburii, apoi se taie in felii de un cm grosime. Vinul cu apa se... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de vitel
Intr-o oala, se pune apa la fiert, cu putina sare. Intre timp se spala carnea de vitel, se taie cuburi si se pune in apa... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de vitel
Incingem uleiul intr-o cratita peste care punem la calit cele 4 cepe care au fost curatate si taiate felii subtiri, le ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita la cuptor
Muschiul de vita se condimenteaza cu sare si piper, apoi se unge cu putin ulei si se aseaza pe gril, unde va sta cate 3 ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de pui la cuptor
Carnea de pui se condimenteaza cu piper, busuioc si maghiran, apoi se aseazape rand, intr-o tava unsa cu ulei. Se ... (mai mult)
Citeste







