Ciorba de vitel
Ingrediente:
1 kg carne de vitel 5 cartofi 1 dovlecel 2 cepe 2 morcovi 3 rosii 1 radacina patrunjel 1 radacina leustean 1 lingura vegeta bors smantana sare
Mod de preparare:
Intr-o oala, se pune apa la fiert, cu putina sare. Intre timp se spala carnea de vitel, se taie cuburi si se pune in apa fierbinte. Dupa ce a dat in clocot, carnea se scoate din apa, se clateste si se pune din nou in apa curata, stand acum la fiert, aproximativ o ora si jumatate. In acest timp, peste carne, se pun ceapa, morcovul si patrunjelul tocate marunt, apoi se adauga vegeta si se lasa totul la fiert. Dupa o jumatate de ora, se pun si cartofii taiati cuburi, de asemena dovlecelul si rosiile. Cand ciorba a fiert, se acreste cu bors, iar la final se pune verdeata tocata. Smantana este optionala, care se adauga la servire.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Friptura de vitel
Intr-o tava se pune carnea taiata in felii, se toarna ulei, se presara piperul si sarea, apoi se da la cuptor. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de vitel
Incingem uleiul intr-o cratita peste care punem la calit cele 4 cepe care au fost curatate si taiate felii subtiri, le ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Salata de mere
Merele se curata de coaja, se taie sferturi si se scot samburii, apoi se taie in felii de un cm grosime. Vinul cu apa se... (mai mult)
Citeste







