Ciorbe

Ciorba de coaste de porc

Ciorba de coaste de porc

Publicata luni, 23 martie 2015, 10:56
Timp de gatire: 55 minute Complexitate: Usor

Coastele se portioneaza in bucati mai mici si se pun intr-o oala in care fierbe apa. Din cand in cand se indeparteaza spuma formata, cu ajutorul unei spumiere. Separat se curata legumele si se toaca ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de mazare cu galuste

Ciorba de mazare cu galuste

Publicata luni, 16 martie 2015, 11:34
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Pentru ciorba, se curata si se spala legumele si zarzavatul, apoi, in oala in care va fierbe ciorba, se toarna cam 50 ml de ulei si se calesc legumele, in afara de carfof. Cand s-au innabusit, peste ... (mai mult)

Citeste
Ciorba cu cartofi si sfecla rosie

Ciorba cu cartofi si sfecla rosie

Publicata luni, 16 martie 2015, 11:30
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Legumele se curata de coaja si se spala, apoi se taie in cubulete marunte. Intr-o oala incapatoare se toarna cam 3 litri de apa si se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba apa, se adauga legumele, se ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de legume de post

Ciorba de legume de post

Publicata luni, 9 martie 2015, 10:44
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Ceapa, ardeiul si morcovul se spala si se toaca marunt., iar cartofii si radacina de patrunjel se taie in cubulete. In oala in care va fierbe ciorba se toarna cam 50 ml de ulei, iar cand s-a incins se... (mai mult)

Citeste
Ciorba de linte

Ciorba de linte

Publicata miercuri, 25 februarie 2015, 06:46
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Ceapa se toaca marunt, iar cartofii, radacina de patrunjel si morcovul se dau pe razatoare. In oala in care va fierbe ciorba se toarna cam 3 linguri de ulei si se calesc legumele, iar cand s-au ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de leurda

Ciorba de leurda

Publicata miercuri, 25 februarie 2015, 06:42
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Leurda si loboda se spala bine si se toaca marunt. Ceapa si dovlecelul se toaca marunt, apoi se calsec impreuna, intr-o tigaie cu ulei incins. Intr-o oala se toarna cam 3 l de apa si se pune la fiert.... (mai mult)

Citeste
Ciorba de sfecla rosie cu bors

Ciorba de sfecla rosie cu bors

Publicata luni, 2 februarie 2015, 10:07
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Morcovul, sfecla si crtofii se curata si se taie in cubulete mici. Ardeiul si ceapa se toaca fin si se calesc impreuna intr-o cratita in care s-a incins o lingura de ulei. Cand s-au gatit, acestea se ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de peste cu bors

Ciorba de peste cu bors

Publicata luni, 2 februarie 2015, 10:01
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Pentru inceput se curata si se spala bine pestele, apoi se portioneaza ca pentru ciorba. Legumele toate se spala si se toaca fin, apoi se pun intr-o tigaie, in care s-a incins putin ulei si se calesc ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de curcan cu bors

Ciorba de curcan cu bors

Publicata luni, 2 februarie 2015, 09:49
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Legumele se spala bine, apoi se toaca marunt, in afara de cartofi, rosii si telina, ce vor fi taiate in cubulete. Carnea se portioneaza si se pune intr-o oala cu apa, lasand la fiert,cu un praf de ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de cartofi cu zeama de varza

Ciorba de cartofi cu zeama de varza

Publicata joi, 29 ianuarie 2015, 10:49
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Cartofii se curata si se taie in jumatati, ceapa se toaca marunt, iar cartofii si telina se taie in cubulete mici. Intr-o oala se toarna cam 3 litri de apa si se pune pe foc. Cand incepe sa fiarba se ... (mai mult)

Citeste
Ciorba taraneasca de vacuta

Ciorba taraneasca de vacuta

Publicata joi, 29 ianuarie 2015, 10:44
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Mai intai, carnea de vita se curata bine si se portioneaza in bucati mai mici. Intr-o oala mai mare, se pun cam 3 litri de apa si un praf de sare, iar cand incepe sa fiarba, se adauga bucatile de ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de perisoare cu smantana

Ciorba de perisoare cu smantana

Publicata miercuri, 28 ianuarie 2015, 12:50
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Mai intai se curata si se spala legumele, apoi se toaca marunt. Intr-o tigaie se toarna cam o lingura de ulei, in care se va cali ceapa, apoi morcovii, telina si ardeiul gras. Cand acestea incep sa se... (mai mult)

Citeste
Ciorba de porc ardeleneasca

Ciorba de porc ardeleneasca

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 21:29
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Mai intai se pune apa la fiert, intr-o oala incapatore. Separat se portioneaza carnea in bucati mai mici si se pun in oala cu apa, lasand la fiert. Legumele se curata, se toaca marunt si se calesc ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de perisoare moldoveneasca

Ciorba de perisoare moldoveneasca

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 18:26
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Intr-o oala se toarna cam 5 liti de apa, se presara sare si se pune la fiert. Intre timp se curata legumele toate si se toaca marunt, apoi se adauga in apa care incepe sa fiarba. Intr-un bol se pune ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de perisoare de curcan

Ciorba de perisoare de curcan

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 18:17
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Legumele se curata, se toaca marunt apoi se calesc putin intr-o tigaie in care s-a incins o lingura de ulei. Cand s-au innabusit, se transfera intr-o oala mai mare, peste ele se toarna cam 4 litri de ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))