Ciorbe
Ciorba de ciocanele
Publicata miercuri, 5 august 2015, 10:45Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si se porneste focul, lasand la fiert. Intre timp se curata legumele si se toaca in... (mai mult)
CitesteCiorba de salata cu afumatura
Publicata joi, 9 iulie 2015, 13:55Mai intai se curata, se spala si se toaca marunt legumele si zarzavatul. Afumatura se taie in cubulete, apoi se pune impreuna cu ceapa, morcovul tocat si pastarnacul in oala in care va fierbe ciorba ... (mai mult)
CitesteCiorba de salata cu omleta
Publicata joi, 9 iulie 2015, 13:29Pentru inceput se curata si se spala legumele si zarzavatul, apoi se toaca nu foarte marunt. Intr-o oala se toarna cam 3 l de apa, se presara putina sare si se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba apa... (mai mult)
CitesteCiorba de coaste de porc
Publicata luni, 23 martie 2015, 10:56Coastele se portioneaza in bucati mai mici si se pun intr-o oala in care fierbe apa. Din cand in cand se indeparteaza spuma formata, cu ajutorul unei spumiere. Separat se curata legumele si se toaca ... (mai mult)
CitesteCiorba de mazare cu galuste
Publicata luni, 16 martie 2015, 11:34Pentru ciorba, se curata si se spala legumele si zarzavatul, apoi, in oala in care va fierbe ciorba, se toarna cam 50 ml de ulei si se calesc legumele, in afara de carfof. Cand s-au innabusit, peste ... (mai mult)
CitesteCiorba cu cartofi si sfecla rosie
Publicata luni, 16 martie 2015, 11:30Legumele se curata de coaja si se spala, apoi se taie in cubulete marunte. Intr-o oala incapatoare se toarna cam 3 litri de apa si se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba apa, se adauga legumele, se ... (mai mult)
CitesteCiorba de legume de post
Publicata luni, 9 martie 2015, 10:44Ceapa, ardeiul si morcovul se spala si se toaca marunt., iar cartofii si radacina de patrunjel se taie in cubulete. In oala in care va fierbe ciorba se toarna cam 50 ml de ulei, iar cand s-a incins se... (mai mult)
CitesteCiorba de linte
Publicata miercuri, 25 februarie 2015, 06:46Ceapa se toaca marunt, iar cartofii, radacina de patrunjel si morcovul se dau pe razatoare. In oala in care va fierbe ciorba se toarna cam 3 linguri de ulei si se calesc legumele, iar cand s-au ... (mai mult)
CitesteCiorba de leurda
Publicata miercuri, 25 februarie 2015, 06:42Leurda si loboda se spala bine si se toaca marunt. Ceapa si dovlecelul se toaca marunt, apoi se calsec impreuna, intr-o tigaie cu ulei incins. Intr-o oala se toarna cam 3 l de apa si se pune la fiert.... (mai mult)
CitesteCiorba de sfecla rosie cu bors
Publicata luni, 2 februarie 2015, 10:07Morcovul, sfecla si crtofii se curata si se taie in cubulete mici. Ardeiul si ceapa se toaca fin si se calesc impreuna intr-o cratita in care s-a incins o lingura de ulei. Cand s-au gatit, acestea se ... (mai mult)
CitesteCiorba de peste cu bors
Publicata luni, 2 februarie 2015, 10:01Pentru inceput se curata si se spala bine pestele, apoi se portioneaza ca pentru ciorba. Legumele toate se spala si se toaca fin, apoi se pun intr-o tigaie, in care s-a incins putin ulei si se calesc ... (mai mult)
CitesteCiorba de curcan cu bors
Publicata luni, 2 februarie 2015, 09:49Legumele se spala bine, apoi se toaca marunt, in afara de cartofi, rosii si telina, ce vor fi taiate in cubulete. Carnea se portioneaza si se pune intr-o oala cu apa, lasand la fiert,cu un praf de ... (mai mult)
CitesteCiorba de cartofi cu zeama de varza
Publicata joi, 29 ianuarie 2015, 10:49Cartofii se curata si se taie in jumatati, ceapa se toaca marunt, iar cartofii si telina se taie in cubulete mici. Intr-o oala se toarna cam 3 litri de apa si se pune pe foc. Cand incepe sa fiarba se ... (mai mult)
CitesteCiorba taraneasca de vacuta
Publicata joi, 29 ianuarie 2015, 10:44Mai intai, carnea de vita se curata bine si se portioneaza in bucati mai mici. Intr-o oala mai mare, se pun cam 3 litri de apa si un praf de sare, iar cand incepe sa fiarba, se adauga bucatile de ... (mai mult)
CitesteCiorba de perisoare cu smantana
Publicata miercuri, 28 ianuarie 2015, 12:50Mai intai se curata si se spala legumele, apoi se toaca marunt. Intr-o tigaie se toarna cam o lingura de ulei, in care se va cali ceapa, apoi morcovii, telina si ardeiul gras. Cand acestea incep sa se... (mai mult)
Citeste