Ciorbe

Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Publicata luni, 3 decembrie 2012, 13:19
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Mediu

Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se toaca marunt, iar varza se taie in bucati mai mari. Ardeii se ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Publicata duminica, 2 decembrie 2012, 17:37
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se curata morcovul, telina, radacina de patrunjel, ceapa; se spala si se taie cubulete mici. Se pun sa fiarba in 2,5 litri de apa, timp de 15 minute. In acest timp, se prepara perisoarele: carnea ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Publicata vineri, 30 noiembrie 2012, 01:54
Timp de gatire: 180 minute Complexitate: Complex

Pentru ciorba se intrebuinteaza stomacul de vaca sau de vitel mai mare. Se curata bine de toata grasimea de pe partea exterioara si se freaca cu sare si ceapa taiata felii ca sa-i dispara mirosul ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))