Ciorbe
Ciorba de vacuta
Publicata luni, 3 decembrie 2012, 13:19Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se toaca marunt, iar varza se taie in bucati mai mari. Ardeii se ... (mai mult)
CitesteCiorba de perisoare
Publicata duminica, 2 decembrie 2012, 17:37Se curata morcovul, telina, radacina de patrunjel, ceapa; se spala si se taie cubulete mici. Se pun sa fiarba in 2,5 litri de apa, timp de 15 minute. In acest timp, se prepara perisoarele: carnea ... (mai mult)
CitesteCiorba de burta
Publicata vineri, 30 noiembrie 2012, 01:54Pentru ciorba se intrebuinteaza stomacul de vaca sau de vitel mai mare. Se curata bine de toata grasimea de pe partea exterioara si se freaca cu sare si ceapa taiata felii ca sa-i dispara mirosul ... (mai mult)
Citeste








