Ciorbe
Ciorba din zeama de varza
Publicata sambata, 3 mai 2014, 10:52Legumele si zarzavatul se spala si se toaca marunt. Intr-o oala incapatoare punem apa la fiert cu putina sare, iar cand apa incepe sa fiarba, adaugam si carnea taiata in cubulete. Dupa aproximativ ... (mai mult)
CitesteCiorba din sira de porc
Publicata miercuri, 30 aprilie 2014, 13:33Pentru ciorba vom folosi o oala mai mare, pe care o umplem trei sferturi cu apa si o punem pe foc. Carnea de porc o portionam in bucati, o curatam si spalam bine, apoi o adaugam in oala cu apa pentru ... (mai mult)
CitesteCiorba de porc cu smantana
Publicata duminica, 9 februarie 2014, 10:33Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce scurgem bine carnea, o lasam la fiert, in apa ce fierbe. Legumele se spala si ele ... (mai mult)
CitesteCiorba de porc cu tarhon
Publicata duminica, 9 februarie 2014, 10:22Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, calim carnea impreuna cu ceapa, apoi le transferam intr-o oala, cu apa si le ... (mai mult)
CitesteCiorba de crap
Publicata duminica, 22 decembrie 2013, 10:49Mai intai spalam pestele si il portionam in bucati mai mici. Legumele se curata si se toaca marunt si se calesc putin in ulei. Cand s-au innabusit, punem zarzavatul intr-o oala in care am pus la fiert... (mai mult)
CitesteCiorba de perisoare ardeleneasca
Publicata duminica, 22 decembrie 2013, 10:44Legumele se spala si se taie marunt, apoi se calesc in putin ulei, pana ce devin moi. In oala in care am calit legumele, turnam apa si putina sare si punem la fiert, pentru ciorba. Se lasa sa fiarba ... (mai mult)
CitesteCiorba de lascute cu afunatura
Publicata sambata, 21 decembrie 2013, 13:10Legumele se spala si se toaca in cubulete. Punem la fiert apa, intr-o oala mai mare, punem o lingurita de sare si adaugam legumele tocate. Ciolanul il portionam si il punem in oala cu ciorba, pentru a... (mai mult)
CitesteLuscos de varza
Publicata sambata, 21 decembrie 2013, 13:07Legumele se curata si se toaca marunt. Varza se toaca fasii, iar sunca afumata se taie in cubulete. Intr-o oala, calim afumatura impreuna cu ceapa, punem boia si turnam apa. Adaugam varza taiata si ... (mai mult)
CitesteCiorba taraneasca de porc
Publicata vineri, 13 decembrie 2013, 10:25Carnea de porc se curata si se taie in bucatele. Intr-o oala cu apa se pune carnea la fiert si se tine pe foc in jur de 50 de minute. Legumele se curata si se toaca marunt, apoi se pun la calit intr-o... (mai mult)
CitesteCiorba de vacuta taraneasca
Publicata vineri, 13 decembrie 2013, 10:21Legumele se curata si se toaca pe rand, apoi ceapa si ardeiul se calesc in ulei, peste ele se adauga boia, rosiile tocate si bulionul. Punem si cartofii cubulete, turnam apa si lasam la fiert, pe foc ... (mai mult)
CitesteCiorba de peste lipoveneasca
Publicata vineri, 13 decembrie 2013, 10:18Curatam legumele si le spalam, apoi le tocam marunt si le punem la fiert, intr-o oala mai mare. Cand au fiert, adaugam pestele portionat in bucati mai mari, turnam 2 linguri de otet si lasam in ... (mai mult)
CitesteCiorba de peste pescareasca
Publicata vineri, 13 decembrie 2013, 10:13Pestele il taiem in bucati si il punem la fiert in oala de ciorba. Cand au fiert bucatile de peste, se scot si se strecoara zeama ramasa. Supa in care a fiert pestele o vom folosi pentru a fierbe ... (mai mult)
CitesteCiorba de peste
Publicata vineri, 13 decembrie 2013, 10:07Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, apoi punem apa si fierbem. Adaugam si ardeii cubulete, rosiile decojite, hreanul ... (mai mult)
CitesteCiorba de curcan cu zeama de varza
Publicata sambata, 7 decembrie 2013, 11:30Carnea se spala si se taie in portiile dorite. Legumele se curata si se toaca marunt. Intr-o oala, turnam apa, punem carnea si legumele si condimentam cu putina sare. Fierbem ciorba cam 40 de minute, ... (mai mult)
CitesteCiorba de porc cu zeama de varza
Publicata sambata, 7 decembrie 2013, 11:24Ciorba se prepara spaland si tocand legumele, mai intai, apoi le punem la calit, in putin ulei. Cand s-au innabusit, trecem legumele, intr-o oala mai mare in care am pus deja la fiert oasele de porc. ... (mai mult)
Citeste




















