Ciorba de peste
Ingrediente:
1 kg peste crap 2 cepe 2 ardei 1 ou 1 radacina hrean 3 rosii ulei sare
Mod de preparare:
Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, apoi punem apa si fierbem. Adaugam si ardeii cubulete, rosiile decojite, hreanul dat pe razatoare si bucatile de peste. Punem sare si acoperim oala lasand focul mic. Cand ciorba este aproape gata, batem oul si il punem in ciorba, iar la final adaugam verdeata, dupa gust.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de cartofi cu carnati
Mai intai, legumele se curata, se spala si se toaca marunt, cartofii se taie in cubulete, iar carnatii in rondele. Se ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu tarhon
Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste pescareasca
Pestele il taiem in bucati si il punem la fiert in oala de ciorba. Cand au fiert bucatile de peste, se scot si se ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba cu scarita afumata
Pentru ciorba vom curata si spala legumele, le tocam marunt si la dam la fiert intr-o oala cu 4 l de apa. Separat, ... (mai mult)
Citeste