Ciorba de porc cu tarhon
Ingrediente:
1 kg carne de porc 1 legatura ceapa verde tarhon 30 g orez 30 ml smantana 1 ou 25 ml otet piper sare
Mod de preparare:
Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, calim carnea impreuna cu ceapa, apoi le transferam intr-o oala, cu apa si le lasam la fiert. Orezul il spalam bine, in ape succesive, iar cand a inceput sa fiarba carnea, il adaugam in oala cu ciorba. Tarhonul il tocam marunt si il punem de asemenea in ciorba, adaugam si otetul si fierbem in continuare. Intr-un bol, batem galbenusul de ou, impreuna cu smantana si le adaugam in oala, cand ciorba da in clocot. Tinem inca 5 minute pe foc, apoi oprim sursa de foc. Se serveste fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de porc ardeleneasca
Mai intai se pune apa la fiert, intr-o oala incapatore. Separat se portioneaza carnea in bucati mai mici si se pun in ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de coaste de porc
Coastele se portioneaza in bucati mai mici si se pun intr-o oala in care fierbe apa. Din cand in cand se indeparteaza ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de fasole in paine
Boabele de fasole ce au stat la inmuiat, se pun la fiert, apoi se scurg din prima apa si se pun din nou la fiert in a ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de macris
Frunzele de macris se spala bine si se taie felii. Ceapa se taie marunt. Se separa albusurile de galbenusuri. Ceapa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de cartofi cu tarhon
Se pune apa la fiert, se adauga osul afumat si putina sare. Dupa ce s-a fiert putin, dar nu de tot, se adauga morcovii ... (mai mult)
Citeste