Ciorba de coaste de porc
Ingrediente:
700 g coaste de porc 3 cartofi 2 cepe 1 pastranac 1 ardei gras 2 rosii patrunjel tarhon 1 l bors piper sare
Mod de preparare:
Coastele se portioneaza in bucati mai mici si se pun intr-o oala in care fierbe apa. Din cand in cand se indeparteaza spuma formata, cu ajutorul unei spumiere. Separat se curata legumele si se toaca marunt. Intr-o tigaie in care s-a turnat cam 2 linguri de ulei, se calesc ceapa, apoi celelelate legume, iar cand s-au innabusit suficient, se transfera continutul din tigaie, in oala cu ciorba. Ultimii adaugati vor fi cartofii si pastarnacul. Ciorba se lasa la gatit cam 45 de minute, pe foc mic, iar cand este gata, se toarna borsul, se presara patrunjelul si tarhonul si se potriveste de sare si piper. Dupa inca doua trei clocote, se opreste focul.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Coaste de porc la cuptor
Coastele se condimenteaza cu sare, piper, boia, cimbru si se pun in tava in care le vom gati. Se tin la cuptor 60 de ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de oase de porc
Coastele le curatam si le punem intr-o oala in care am pus la fiert apa. Lasam carnea, pana incepe sa fiarba, eliminand ... (mai mult)
Citeste -
Coaste de porc dulci picante
Coastele se portioneaza si se pun intr-o oala cu apa si litrul de bere. Se fierb cam jumatate de ora, impreuna cu boabe ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Coaste de porc cu miere
Carnea se curata si se spala, apoi se lasa intr-o tava. Preparam sosul in care vom pregati carnea, topind untul peste ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu zeama de varza
Ciorba se prepara spaland si tocand legumele, mai intai, apoi le punem la calit, in putin ulei. Cand s-au innabusit, ... (mai mult)
Citeste







