Coaste de porc dulci picante
Ingrediente:
1 kg coaste de porc 1 l bere 250 ml apa 100 ml sos de soia 200 ml bulion boia iute piper boabe ghimbir sare piper macinat
Mod de preparare:
Coastele se portioneaza si se pun intr-o oala cu apa si litrul de bere. Se fierb cam jumatate de ora, impreuna cu boabe de piper si putina sare. Intr-o tigaie preparam sosul punand bulionul, sosul de soia, boiaua iute, piperul si ghimbirul ras. Tinem pe foc pana cand sosul devine gros si consistent. Cand au fiert coastele, se pun intr-un vas mai mare, peste ele turnam si sosul de bulion si dam la cuptor pentru 30 de minute. Se servesc fierbinti, alaturi de salata preferata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Piure de cartofi dulci
Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand au fiert, se scot din apa, si se paseaza intr-un bol. ... (mai mult)
Citeste -
Coaste de porc la cuptor
Coastele se condimenteaza cu sare, piper, boia, cimbru si se pun in tava in care le vom gati. Se tin la cuptor 60 de ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de coaste de porc
Coastele se portioneaza in bucati mai mici si se pun intr-o oala in care fierbe apa. Din cand in cand se indeparteaza ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi dulci la cuptor
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii. Feliile de cartofi se aseaza intr-o tava cu putin ulei, peste... (mai mult)
Citeste -
Coaste de porc cu miere
Carnea se curata si se spala, apoi se lasa intr-o tava. Preparam sosul in care vom pregati carnea, topind untul peste ... (mai mult)
Citeste -
Coaste de vita la cuptor
Portionam coastele si le fierbem intr-o oala in care am pus berea, un pahar de apa si piper. Intr-o tava, amestecam ... (mai mult)
Citeste







