Ciorba de oase de porc
Ingrediente:
250 g coaste de porc 50 g orez 1 ardei gras 2 rosii 1 morcov 1 ceapa zeama de varza leustean sare
Mod de preparare:
Coastele le curatam si le punem intr-o oala in care am pus la fiert apa. Lasam carnea, pana incepe sa fiarba, eliminand des, din spuma de deasupra. Separat, taiem legumele, iar orezul in spalam in mai multe ape. Cand deasupra apei in care fierbe carnea, nu se mai formeaza spuma, punem si legumele impreuna cu orezul. Dam focul mic, adaugam si sarea, dupa gust si lasam pana ce orezul si legumele se fierb si ele. Cand orezul s-a fiert, turnam si zeama de varza, iar deasupra presaram leusteanul. Orpim focul si ciorba este gata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de porc cu zeama de varza
Ciorba se prepara spaland si tocand legumele, mai intai, apoi le punem la calit, in putin ulei. Cand s-au innabusit, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Piftie de porc
Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu tarhon
Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba din sira de porc
Pentru ciorba vom folosi o oala mai mare, pe care o umplem trei sferturi cu apa si o punem pe foc. Carnea de porc o ... (mai mult)
Citeste







